Opgemaakt; producten januari 2015

Opgemaakt; producten januari 2015

WIl je opgemaakt

Een hele hoop producten die weer weggegooid kunnen worden!
In de maand december en tot nu in januari heb ik weer de opgemaakte producten verzameld.
Zo kan ik jullie weer een korte review geven van de bovenstaande beauty en non beauty producten.

Opgemaakte producten

opgemaakt

Kruidvat – passionfruit

Deze leuke pot met geurende kaars naar passie vrucht heb ik gekocht bij het Kruidvat. Deze lag bij de voordeelproducten. In de winkel rook de geur lekker fris en zoet. Eenmaal aangestoken in de huiskamer rook ik er vrij weinig van. Jammer, ik had er meer van verwacht. Daarnaast zit er nog ontzettend veel kaarsvet in de pot, maar de lont is helemaal op.

Ambi pur appel

Volgens mij heette deze kaars zo, maar de verpakking heb ik weggegooid terwijl het niet op de verpakking van de kaars zelf staat. Deze geur is lekker subtiel, maar heeft naar mijn mening weinig appel in zich.

opgemaakt

L’oréal elvive beauty shine shampoo

Ik heb deze meegenomen toen hij in de aanbieding was. Een gezonde glans in je haar is nooit verkeerd. Ik vond de shampoo fijn om mijn haar schoon mee te krijgen. Een subtiele zachte geur die ook gelijk fris is. Mijn haar werd er niet mega zacht en glanzend van. Toch vind ik het een fijn product.

IDC scented fruits lemon bodywash

Hier ben ik geen fan van! Ik hou wel van een frisse geur, maar ik had hier een wc gevoel bij (als je snapt wat ik bedoel). Het deed ook vrijwel niks voor mijn huid. Had niet het gevoel dat ik er echt schoon mee werd. Ik kreeg er zelfs een droge huid van. Ik heb ‘m toch maar opgemaakt omdat ik deze in eerste instantie mee had genomen op vakantie. Daarna zat er nog maar een klein beetje in, dat ik daarna in de kast heb gezet om nu even nog één keer mee te douchen.

Esprit revitalizing shower gel

Deze vond ik fijn! Een zoetig geurtje wat lekker schuimde onder de douche. Daarmee bedoel ik niet dat het geurtje schuimde, maar de shower gel. 😉

Zwitsal schuimbad

I Love Zwitsal! Echt die geur vind ik verrukkelijk. Dus ik heb met deze fles een aantal keer in bad gelegen. Heerlijk ontspannen.

opgemaakt

The body shop mango body sorbet

Leuk voor de zomer! Ik heb ‘m toen veel gebruikt. Daarna is ‘ie achter in de kast beland tot nu. Ik ben de restjes aan het opmaken van de producten die ik heb staan en daarom nu in de winter gebruikt. Toen het nog niet al te koud was, was dit prima voor mij. De geur vond ik heerlijk!

Himalaya skin smoothing body lotion

Iew. Sorry, dat het zo moet. Dit product zat in een editie van de Beautybox. Toevallig van de week eens erbij gepakt aangezien ik toen droge benen had. Ik maakte de verpakking open en ik was niet heel blij met de geur. Niet helemaal mijn ding jammer genoeg. De werking vond ik (na 1 x gebruik) ook niet denderend. De body lotion was aardig lang plakkerig op mijn benen.

opgemaakt

Rimmel matte pressed powder

Een hele fijne poeder! Heb ik jarenlang gehad en moest nu echt maar van mezelf één product gebruiken totdat deze opgemaakt was. Nu zat er nog een klein randje aan de zijkant maar dit brokkelde af. Vond ik niet prettig in gebruik dus heb ‘m bij mijn opgemaakte producten neergelegd.

Vijl

Niks bijzonders. Een vijl die toevallig ergens bij zat. De werking is nu wel op, dus tijd om weg te gooien!

opgemaakt

Colgate fresh gel

Ik merk niet echt heel veel verschil bij tandpasta. De smaak moet lekker zijn en dan houd het bij mij wel op. Prima basic tandpasta.

Biotherm skin best

Proefverpakking van deze crème. Misschien een kleine week mee gedaan. Vond het wel fijn aanvoelen op mijn huid. Maar moeilijk te zeggen na zo’n korte periode. Misschien wel een idee om aan te schaffen als de rest van mijn crèmes op zijn.

Philosophy take shelter

Een SPF voor het gezicht. Eerlijk gezegd mijn eerste. Deze heb ik vorig jaar maart gekocht en is in december opgegaan. Vrijwel elke dag gebruikt. Voor zo’n kleine tube doe je er dus heel lang mee. Erg fijn dat het een pompflacon is, zowel hygiënisch als makkelijk in gebruik. Vond het een prettige crème. Werkte goed met andere dagcrèmes die ik in die tijd in gebruik had. Trekt snel in dus je make-up opdoen gaat snel hierna.

Toch weer een hoop producten opgemaakt! Weer wat meer ruimte. Ik wil het liefst nu al mijn producten opmaken die ik heb liggen zonder nieuwe te kopen. Al krijg ik natuurlijk wel elke maand de Beautybox. Tenzij ik echt een product niet meer in voorraad heb liggen, mag ik het niet van mezelf kopen.

Liefs,

Liza

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.