Opgemaakt: producten van januari & februari 2017

Opgemaakt: producten van januari & februari 2017

In februari heb ik geen opgemaakt artikel geschreven omdat ik nog maar weinig producten had opgemaakt. Te weinig voor mij om daadwerkelijk echt een artikel te kunnen schrijven, dus ik heb de afgelopen 2 maanden bij elkaar gepakt. Nu zijn het veel goede producten om je het te laten zien!

Opgemaakt

Kaarsen

Twee geurkaarsen van Ikea die deze maanden erdoorheen zijn gegaan. De linker kaars gaf een heerlijke warme zachte geur af terwijl ik de rechter (op de foto) bijna niet rook. De linker kaars kwam uit een set van 2 uit de kerstcollectie. Wanneer ik deze kaars aan het einde van het jaar weer tegenkom dan zal ik het zeker weer in mijn mandje stoppen. Nog een favoriet zijn de geurstokjes van de Hema. Echt een heerlijke geur! Mijn toilet rook altijd lekker ;). Zijn ook een aantal maanden meegegaan, dus extra lang van kunnen genieten.

Doucheproducten

De Guhl shampoo zat in mijn sporttas en was een prima basic shampoo. Totdat ik bij de kapster Nioxin ontdekte. Wat een goddelijk spul voor je haar! Sinds dat ik die shampoo & crème spoeling heb gebruikt is mijn hoofdhuid zo goed als gekalmeerd. Zeker in combinatie met het serum wat ik nog in gebruik heb. Mocht je een gevoelige hoofdhuid hebben dan is Nioxin wellicht ook een aanrader voor jou! Bij Elise Joanne zag ik vaker de ‘smurfenshampoo’ voorbij komen van Herbal Essences. Toen ik een keertje bij de voordeelshop binnenliep heb ik verschillende flessen crèmespoeling meegepakt om uit te proberen. Echt een goede crèmespoeling voor dat geld! De bath oil van Etos heb ik gekregen van een collega toen ik daar wegging. Ik heb uit de nieuwe collectie al de douchefoam geprobeerd waar ik enthousiast van werd, maar van dit goedje voor in bad zeker ook. Een kruidige geur wat een zacht laagje achterlaat wanneer je het bad weer uitstapt.

Verzorging

De scheermesjes van Venus & Olaz heb je al vaker voorbij zien komen. Prima scheermesjes die lang scherp blijven en die niet stroef aanvoelen bij het scheren door de kussentjes. De Rexona deodorant beloofde meer dan dat hij waarmaakte maar ondanks dat toch een goede deodorant. Al heb ik toch liever mijn Lady Speed stick. Van Sephora heb ik een tijd de brush cleanser in gebruik gehad. Even snel je kwasten tussendoor opfrissen ging hiermee heel gemakkelijk. Dan nog een bodylotion van The body shop uit de adventskalender. Een zoete geur dat ervan af kwam! Voor mij iets té zoet en het kwam er niet heel gemakkelijk uit helaas. Als laatste op de bovenstaande foto; de hairspray van Toni & Guy. Een handzame verpakking, maar het maakte wel mijn haar erg hard. Voor echte stevigheid een aanrader, maar anders kies ik toch voor Elnett.

Make-up

Ik was er al bang voor… mijn Inglot poederkwast heeft het nu echt begeven. De haartjes zijn nog prima, maar de kwast en houder laten los. Dus nu gebruik ik echt alleen nog maar de kwast die ik al als vervanger had gekocht. Twee mini’s waarvan één van Guerlain en de ander Omnia. Beide lekkere geuren, maar als ik moest kiezen dan kies ik voor Guerlain. Na mijn mascara van Chanel waar ik laaiend enthousiast van werd heb ik de mascara van Dior geprobeerd. Ook een hele goede mascara die mijn wimpers een mooie diepzwarte kleur geeft maar toch… inmiddels weer de Chanel le volume in gebruik.

Zo dat was ‘m alweer! Veel favorieten waar ik echt van heb genoten.

Liefs, Liza

Volg:

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.