Opgemaakt; producten van juni 2017

Opgemaakt; producten van juni 2017

De afgelopen maand zijn er best wat veel en prettige producten opgegaan. Ondanks dat juli alweer halverwege is, heb ik je de producten van de afgelopen maand nog niet laten zien. Zo net voor de zomervakantie is het maximaal bikkelen en is mijn energielevel niet meer zo hoog. Dus vandaar dat er de afgelopen week(/weken) geen 3 blogpost online gekomen. Ik heb bijna vakantie dus dan is er extra blogtijd voor mij! Ik laat je in ieder geval de producten zien van de afgelopen maand, juni.

opgemaaktBad/Douche producten

Allereerst de bodyscrub van the body shop. Echt een geweldige geur en een lekkere grove scrub voor je lichaam. Je kunt wel zien dat dit product lang onder de douche heeft gestaan. Niet omdat ik het geen fijn product vind, maar ik vergat het gewoon. Voor alleen al de geur zou ik deze zeker opnieuw kopen. Dan twee producten van Etos eigen merk. De body mask en de shower foam. Beide hebben een hele zachte subtiele geur die ook wat kruidig ruikt. Over de shower foam heb ik een review geschreven, maar over de body mask niet. Ik gebruikte het masker niet helemaal zoals ‘ie bedoeld is. Ik ben namelijk een beetje ongeduldig en zo lang wachten heb ik geen geduld voor ;). Dus ik zou de volgende keer eerder kiezen voor de shower foam. Als allerlaatst een zeepje voor in de keuken. Maakt je handen schoon en ruikt niet al te overheersend dus voor mij prima.

opgemaakt

Verzorging

Over de Clinique 7 days scrub kun je een review vinden. De L’occitane body milk kocht ik vorig jaar op vakantie aangezien die wat ik mee had op was. Ik wissel nog wel eens af en daarom heeft het vrij lang geduurd voordat deze op was. Smeerde echt heel goed uit en trok lekker snel in. Je merkt wel dat ik fan ben van het Poolse merk Ziaja. Dus de oogmake-up remover heb ik dan ook met veel plezier gebruikt. De watjes van Derlon en het scheermesje van Venus & Olaz heb je al vaker voorbij zien komen. Vooral het scheermesje is favoriet!

opgemaakt

Haar

De Nioxin spray heb ik gebruikt na mijn permanent bij de kapster. Ik heb echt ontzettend lang gedaan met deze spray. Ik merkte echt dat mijn hoofdhuid rustiger werd na gebruik. Toen ik een keertje bij de Action was heb ik de droogshampoo meegenomen die echt geen drol kost. Werking is verbazingwekkend prima, al moet je wel uitkijken voor witte vlekken. Dus even goed uitwrijven in je haar!

opgemaakt

Parfum

Een mini van miss Dior  die echt heerlijk ruikt! Even onthouden voor mijzelf als ik weer nieuwe parfum wil kopen. Dan ook nog 2 parfums van het merk FM. Ik heb echt geen flauw idee welke geuren het zijn, want dat is van de flacon af gesleten. Omdat deze niet zo duur zijn neem ik deze altijd mee in mijn tas. Wel allebei lekker en blijven goed lang hangen.

opgemaakt

Make-up

Toevallig zijn er twee producten van Catrice opgegaan! Allereerst de foundation ‘nude illusion’ in de kleur 01 nude ivory.  Ik had maar een klein druppeltje nodig voor mijn hele gezicht. Wanneer ik te veel  gebruikte, merkte ik dat het geen ophopen. Dus extra lang plezier van voor deze hoeveelheid. Het eye pencil is nog niet op, maar ik zie er niks van terug op mijn ooglid. Dus daar heb ik niet veel aan.

 

Zo dat was ‘m weer! De volgende ‘opgemaakt’ zal ook ergens halverwege augustus zijn rekening houdend met mijn vakantie.

Vergeet je niet mee te doen met de winactie?

Liefs, Liza

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.