Opgemaakt! Producten uit de maand mei ’17

Opgemaakt! Producten uit de maand mei ’17

De maand mei is weer voorbij dus het is weer tijd voor een opgemaakt artikel. Ik laat je hieronder zien welke producten ik de afgelopen tijd zodanig veel heb gebruikt dat ze zijn opgegaan.

opgemaakt

Bad/Douche

Allereerst de badzeep van Zwitsal. Ik vind de geur van Zwitsal echt heerlijk. Dus af en toe koop ik een flacon en ga ik hier een tijdje mee in bad. Daarnaast heb ik ook een Lush bruisebal opgemaakt, namelijk de Rose Jam bubbleroon. Een paar weken terug heb ik weer eens de Lush winkel bezocht en een cadeauverpakking voor mijzelf meegenomen met allerlei badproducten. Omdat ik anders zou vergeten welke producten ik heb gebruikt, heb ik maar het blaadje uit het boekje gescheurd en die in mijn bakje gedaan. Dit product zorgde voor een heerlijk roze bad wat ontzettend lekker rook. Als laatste heb ik ook nog de Rituals sakura silk shower oil opgemaakt. Met deze grote fles doe je echt eeuwen, het zorgt voor een zachte huid na het douchen maar voornamelijk dat jij (en je badkamer) heerlijk ruiken!

opgemaakt

Verzorging

De Etos fixing spray is een review van online gekomen. Hij is nu nog niet op, maar ik geloof dat de spuit verstopt is. Er komt namelijk een hele lading water op je gezicht of helemaal niks. Dus dat is een beetje jammer. Ik heb nu de spray van Smashbox gekocht en die ga ik nu eens proberen. Dan de Rituals happy mist. Dit was best een heftig geurtje. Meer voor in de winter vind ik dan nu met het warme weer. Na een tijdje was ik de geur een beetje zat. Dus ik zou in het vervolg eerder kiezen voor een wat frissere geur. Als laatste heb ik een mini crème van TBS opgemaakt uit de oils of life lijn. Deze crème zat in de adventskalender van afgelopen jaar. Dit is echt een briljant goed product. Wanneer ik geen nachtcrème meer heb liggen dan ga ik deze halen. Het deed mij denken aan de Estée Lauder advanced night repair. Het verschil is dat deze van TBS wat vaster is en een stuk goedkoper!

opgemaakt

Overig

Ik kan echt niet meer zonder mijn Lady Speed stick. Ik ben nu aan de voorlaatste bezig en daarna kan ik in de zomer weer een nieuwe lading meenemen uit Polen. Voor mij is dit echt de beste deodorant is ever. Het smeermesje van Venus & Olaz heb je ook al eerder voorbij zien komen. Fijn mesje en deze koop ik telkens opnieuw. En als laatste ook weer een product dat je vaker voorbij hebt zien komen de lenzenvloeistof van IWear, het huismerk van Pearl.

opgemaakt

Geurkaarsen

En als aller allerlaatste nog twee geurkaarsen. De linkse, de witte, is een kaars van Ikea uit de kerstcollectie. De kaars die ook in dit setje zat, zat de vorige keer erbij en hier was ik niet mega enthousiast over aangezien ik deze bijna niet rook. Deze kaars gaf wel een fijn subtiel geurtje af in de woonkamer. Het groene kaarsje heb ik van een tante gehad op vakantie. Deze rook ook heel subtiel alleen dan wat frisser dan die van Ikea.

Weer een aantal producten die ik kan weggooien zodat ik ruimte kan maken voor nieuwe producten!

Liefs, Liza

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.