Opgemaakt producten november 2014

Opgemaakt producten november 2014

We zitten alweer een aantal dagen in de laatste maand van 2014. De gezelligste periode van het jaar vind ik zelf!
In de maand november heb ik maar liefst 18 producten opgemaakt. Dus weer meer ruimte in mijn kasten.

Wil je zien welke producten ik heb opgemaakt? Of die ik weggooi? Kijk dan snel verder.

opgemaakt doucheproducten IMG_2706.CR2 IMG_2707.CR2 IMG_2708

Opgemaakt onder de douche

La vie est belle Lancôme 

Oh wat vond ik deze geur heerlijk! Normaal houd ik niet zo van doucheproducten die bij een geur horen maar deze vond ik waanzinnig lekker.

Aussie miracle moist conditioner 

De eerste keer een product van Aussie voor mij. Ik hoorde er zoveel goeds over dat ik deze ook wilde uitproberen. De werking vond ik super! Mijn haar werd lekker zacht, maar ik ben geen fan van de geur. De kauwgomballengeur die vrijwel iedereen zo briljant vind, vind ik té zoet.

Rituals Zensation organic rice milk & cherry blossom

I love Rituals! Vooral de foaming shower gels. Deze mini vond ik daarom ook waanzinnig lekker en heb ik echt van genoten. Als ik de lekkere poederige geur ruik word ik helemaal blij!

L’oréal absolut repair lipidium shampoo

De geur was van deze shampoo minimaal. In combinatie met de conditioner van Aussie die dus zo’n heftige geur heeft vond ik dat wel prettig. De shampoo vond ik niet heel erg bijzonder. Maakte mijn haar goed schoon, maar bijzonder? Nee.

Lush 2 in 1 shampoo

Bij 2 in 1 shampoos heb ik altijd zoiets van waarom? Ik gebruik er zelf toch nog altijd een conditioner of haarmasker achteraan. Dit blokje was de eerste die ik heb geprobeerd. Normaal was ik mijn haar altijd met een vloeibaar product. Ik merkte dat ik deze dan toch vaak links liet liggen en nu is ‘ie uitgedroogd. Geur vond ik lekker, maar ik wil toch een vloeibare shampoo.

IMG_2709.CR2

Opgemaakt haarproducten

The body shop rainforest moisture

Dit haarmasker ruikt exact naar een lekkere dag in de spa. Bij de eerste keer ruiken moet ik hier direct aan denken. Dit haarmasker verzwaard wel mijn haar maar maakt het ook luchtig en zacht. Ik vond ‘m wel prettig in gebruik maar de prijs (ik geloof iets van €15,-) voor dit kleine potje vind ik aan de prijzige kant voor wat het met mijn haar doet.

Syoss anti-grease dry shampoo

Deze droogshampoo geeft inderdaad geen wittige waas op mijn blonde haar. Maar toch vond ik deze niet super goed werken. De droogshampoo van Andrelon die ik een tijdje terug heb opgemaakt vond ik beter. Deze van Syoss deed zijn werk, maar ik moest hiervoor wel veel product in mijn haar sprayen.

IMG_2710

Opgemaakt ‘doekjes’

Nivea verfrissende reinigingsdoekjes

Deze heb ik in mijn nachtkastje zitten om te gebruiken als ik echt doodmoe mijn bed in stap. Dan kan ik toch nog altijd mijn make-up verwijderen om daarna direct in slaap te vallen. Deze doekjes werken prima, bij heftigere looks moet ik toch wel wat boenen, maar desondanks ben ik hier zeer tevreden over. Het prikt niet in mijn ogen en het droogt mijn huid niet uit.

Kruidvat 80 x wattenschijfjes

Prima wattenschijfjes. Niet heel boeiend om te zien lijkt mij. Wel handig dat ze gestikt zijn, zo gaan ze minder snel uit elkaar vallen.

IMG_2712IMG_2713

Opgemaakt make-up

Catrice lash brow designer eyebrow gel

Niet helemaal op. Maar de gel is nu zo smerig geworden dat ik ‘m echt weg te gooien. Goede gel want maakt mijn wenkbrauwen niet ongelooflijk hard. Het zorgt er gewoon voor dat mijn wenkbrauwen in model blijven.

Chanel le volume

Dit is een proefverpakking. Als mijn voorraad mascara op is wil ik absoluut de fullsize verpakking kopen! Het maakt me wimpers prachtig! Volume, goed zwart en een mooie krul.

Beauty UK white tip 

Deze nagellak heb ik 1 x gebruikt. Het zat in een french manicure verpakking in de Beautybox. De nagellak dekt niet goed en zelfs met mijn Koh topcoat blijft het niet goed zitten. Zonde om te bewaren als ik het niet ga gebruiken, dus vandaar dat ik deze weggooi.

Catrice prime and fine anti-red base 

Ook dit product zit nog zo goed als vol. Toch gooi ik ook deze de prullenbak in. Omdat ik vrij rode wangen van mezelf heb wilde ik eens kijken of een primer hiervoor zou werken. Maar hier zitten glitters in! Wanneer ik deze gebruik ben ik echt een glitterbom! En dat wil ik niet!

Catrice Multi colour blush

Zo goed als op maar brokkelt nu helemaal kapot dus ik gooi ‘t weg. Wel een hele mooi blush vind ik zelf omdat deze heel subtiel is. Wil je geen opvallende blush? Dan is deze een mooie budget oplossing.

Nivea hydro care lipbalsem

Deze stond op mijn bureau thuis. Het klopt wat op de verpakking staat. Een hele hydraterende lippenbalsem. Fijn product!

Davidoff cool water

Een oude maar heerlijke geur. Echt zo’n everyday geurtje die altijd kan. Ik had deze in mijn handtas zitten om tussendoor op te sprayen.

IMG_2714

Opgemaakt ‘rest’

Wierook

Geen idee van welk merk deze wierook kegeltjes zijn. Deze had ik al jaren in mijn bezit en nu zijn ze inmiddels op. Een wat zwaardere sinaasappel geur kwam ervan af. Vooral als het wat kouder begint te worden vind ik wierook fijn.

Unicura handsoap balance

Een hele basic handzeer die bij ons in de keuken staat. Niet heel agressief dus fijn om te gebruiken voor elke dag.

Zo dat waren al mijn opgemaakt producten van de maand november!
Best veel en het is dan ook een lang artikel geworden.

Wat heb jij deze maand opgemaakt?

Liefs,

Liza

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.