Opgemaakt september 2015

Opgemaakt september 2015

opgemaakt

Ik dacht dat ik in de maand september  niet veel producten had opgemaakt. Eerst had ik voor mijn opgemaakte producten een mandje, dus ik zag telkens wat de tussenstand was. Nu gebruik ik een tasje van de Bijenkorf. Ik gooi mijn opgemaakte product in dit tasje en kijk er pas na wanneer ik de foto’s en het artikel maak. Het zijn toch een aantal producten geworden die weer de prullenbak in kunnen.

Zwitsal vochtige doekjes
Deze doekjes lagen op mijn beautytafel. ‘s Ochtends als ik foundation opdoe smeer ik eerst de foundation op mijn hand. Als ik klaar was dan maakte ik mijn hand schoon met deze doekjes. Werkte prima! Ook met swatches was het handig. Ik heb ze hier niet speciaal voor gekocht. Deze soort doekjes koop ik altijd voordat we op vakantie gaan voor in de auto. Omdat wij altijd vrij lang in de auto zitten vind ik het fijn om even mijn handen en gezicht op te kunnen frissen, vooral in de zomer wanneer het gloeiend heet is in een auto zonder airco.

Bella cotton
Op vakantie kocht ik deze wattenschijfjes aangezien de mijne op waren gegaan. Deze waren prettiger dan de schijfjes die ik eerst telkens kocht. Deze zijn namelijk gestikt aan de zijkant waardoor het niet zo erg gaan pluizen.

Palmolive handzeep
Deze handzeep stond in de keuken. Een prima basic handzeep met maar een heel licht geurtje eraan.

KOH topcoat
Deze is top! Het zocht ervoor dat mijn nagellak langer blijft zitten, het geeft een effect alsof je gellak hebt gebruikt en het droogt snel. Mijn tweede versie ligt alweer in de kast. Een puntje van kritiek is wel dat deze vrij snel uitdroogt. Zorg er dus voor dat je de dop schoonhoud zodat je het allemaal goed dicht kan draaien.

Himalaya masker
Van dit product kun je een review lezen. KLIK!

Venus & Olaz scheermes
Een prettig scheermesje waarin al scheerzeep in verwerkt zit. Wanneer deze al langzaam op begint te raken gooi ik het mesje weg. Het is dan ook al echt toe aan vervanging. Ik doe met de mesjes vrij lang want ik gebruik het alleen voor mijn bikinilijn en oksels.

Inglot mascara

Deze kocht ik een tijdje geleden. Destijds was ‘ie pas nieuw in het assortiment. Het scheen de beste mascara te zijn op dat moment van Inglot. Ik gebruikte eerst altijd een andere versie met een soort kammetje. Deze mascara zou voor nog meer volume en lengte zorgen. Ik vond het niet helemaal een succes. De mascara was ontzettend nat, waardoor je snel vlekken kreeg. Het effect vond ik wel mooi, maar de dop werd door de natheid van de mascara heel snel vies. Hierdoor kreeg ik de dop niet helemaal goed aangedraaid. Ik vond het niet meer helemaal gezond voor mijn ogen aangezien bacteriën nu sneller de kans krijgen om in de verpakking te komen.

Dr van der hoog masker
Ook hiervan staat een review online. KLIK!

Rituals body mist
Een lekkere luchtige body mist. Deze zat in mijn werktas om regelmatig even te sprayen. Deze body mist vond ik lekker. Een fijn zomergeurtje want deze rook luchtig en was niet heel zwaar.

Dior pour homme
Guerlain
2 testertjes van twee heerlijke geuren. In mijn achterhoofd houden voor als ik een nieuwe parfum nodig heb!

opgemaakt

Welke producten heb jij opgemaakt afgelopen maand?

Liefs,

Liza

Volg:

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.