Opgemaakt; september & oktober

Opgemaakt; september & oktober

In de maand september heb ik maar weinig producten opgemaakt. Ik vond het niet de moeite om dit aan je te laten zien. Dus ik heb even wat langer gespaard en de maand oktober erbij gepakt. Nu kan ik je extra veel leuke producten tonen. Zie hieronder de opgemaakt producten van de afgelopen 2 maanden.

Opgemaakt

opgemaakt

Herbal Essences

Deze conditioner is echt te gek. Ik merk echt verschil als ik een conditioner van dit merk gebruik. Mijn haar voelt zachter zonder te verzwaren. Zeker bij een voordeelshop is het helemaal niet zo duur. Ik vind de verpakking ook zo makkelijk, een klikdop aan de onderkant zodat je altijd genoeg product kunt uitknijpen.

Nivea

Je kunt over deze heerlijke doucheschuim een review lezen. KLIK 

Real Techniques

Dit is echt suuuuuper zonde! Ik vind dit product echt helemaal te gek, het maakt mijn kwasten daadwerkelijk goed schoon. Maar de flacon is omgevallen toen de dop niet goed dichtzat. Dus mijn hele badkamerkastje onder de shampoo en niks meer in de fles. Echt heel zonde en ik baalde enorm! KLIK

IWear

Ik gebruik al jaren deze lenzenvloeistof van IWear. Prima spul.

opgemaakt

Lady speed stick

Mijn ultieme deodorant waar geen enkele andere tegenop kan. Vriendinnen komen na een keertje proberen altijd terug om te kijken of ik nog deodorants op voorraad heb liggen. Gelukkig heb ik die altijd, mochten ze bijna op zijn koop ik weer een hele hoeveelheid verschillende.

Batiste droogshampoo

Mijn favoriete droogshampoo. Ik merk niet zo veel verschil tussen alle varianten van dit merk, ook niet deze voor blond haar. De geur is voornamelijk verschillend maar de werking is bij elke droogshampoo even goed.

The body shop – vanilla chai

Lekker geurende bodylotion, maar wat een onhandige verpakking. Ik kreeg er nauwelijks lotion uit dus gooi ik misschien wel de helft weg. Helaas…

CND base- en topcoat

Ik gebruik dit merk voor het zetten van gellak. Goede producten, niet goedkoop maar je doet er dan wel heel lang mee. De gellak blijft ook nog eens zeker 2 à 3 weken zitten. Top dus! Je kunt het langer laten zitten, maar dan is mijn uitgroei zo heftig dat ik het er al afhaal.

Victoria Secret – sheer love

Hier heb ik ooit een review over geschreven. Fijn om door de dag even bij te spuiten zonder al te heftig te ruiken. KLIK

The body shop – vanilla

Een parfum van the body shop. Een kleine verpakking waar ik toch nog best lang mee heb gedaan. Op een gegeven moment ging mij de zoete geur wel wat tegenstaan. Ik heb toch liever iets meer kruidigs.

opgemaakt

Isana

Watjes van volgens mij de Lidl? Prima watjes, ik ben daar niet zo kieskeurig in.

O’herbal

Hele fijne shampoo voor een fijne prijs! Jammer dat het nog niet in Nederland te koop is. Ook hier heb ik een review over geschreven. KLIK

Chanel le volume

TOP! Meer hoef ik hier eigenlijk niet over kwijt. Mocht je meer foto’s willen van wat deze mascara wat mijn wimpers doet kun je hier klikken. KLIK

Colgate

Tandpasta moet voor mij niet te heftig smaken en een fris gevoel achterlaten. En natuurlijk mijn tanden goed schoonmaken. Dat deed deze en de smaak was heel subtiel.

Urban Decay

Bij Sephora kreeg ik een proefje mee waarbij de 4 verschillende soorten oogschaduwprimer in zaten. Twee hiervan heb ik gebruikt en ‘eden’ is tot nu toe wel echt een favoriet. Met zo’n klein proefje kun je echt lang doen, moet je nagaan met een fullsize verpakking.

opgemaakt

 

Benefit BB

Ook over dit product heb ik al een review geschreven. Met een beautyblender aangebracht vind ik deze BB het mooist overkomen op mijn huid. KLIK

RItuals

Wat een lekkere kruidige geur. Het ruikt echt alsof je in een kruidige sauna zit. KLIK

Venus & Olaz

Mijn favoriete scheermesje. Ik gebruik deze al jaren en deze mesjes houden zich lang goed. Het fijne hieraan is ook dat je geen scheerschuim meer moet gebruiken omdat dit al aan de mesjes is verbonden.

Ikea geurkaarsen

Dichtbij en niet in een al te grote ruimte ruiken de geurkaarsen van Ikea echt lekker. Ik neem ze ook altijd mee wanneer ik er ben. Ze ruiken helaas niet zo sterk als dat ik zou hopen, maar zo voor erbij vind ik het wel prima.

Monstertjes

Af en toe gooi ik een aantal monsters van parfums in mijn tas. Zo kan ik afwisselen en gaan ze niet over de datum. Na een tijdje gaat het toch niet meer zo fris ruiken.

 

Het verbaasde mij met het schrijven van deze blogpost dat ik toch al veel reviews van producten online heb gezet. Het is wel tof om te zien dat na mijn reviews ik de producten blijf gebruiken totdat ze op zijn. Ook al vind ik producten niet helemaal geweldig, ik vind het zonde om ze weg te gooien. Gebruik jij producten die je toch niet helemaal geweldig vindt?

Liefs, Liza

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.