Opgemaakt! Welke producten heb ik de afgelopen maand gebruikt?

Opgemaakt! Welke producten heb ik de afgelopen maand gebruikt?

Tijd voor weer een opgemaakt artikel. Ik geef je een kijkje in de mand waar ik de producten bewaar die de laatste maand zijn opgegaan. Zo kun je zien welke beautyproducten ik de laatste tijd veel heb gebruikt.

Onder de douche…

opgemaakt

Als eerste een tonic van Garnier. Deze was mild voor mijn huid en voelde prettig aan. Niet zo duur in aanschaf dus deze zal ik nog vaker kopen.  Daarnaast een conditioner van Herbal Essences. Ik leerde dit merk kennen via EliseJoanne.nl die hier lyrisch over is. Dat maakte mij wel nieuwsgierig en dus kocht ik ook een aantal conditioners om deze te proberen. En ik snap waarom ze deze zo fijn vindt. Een lobbige substantie die mijn haar na het wassen zacht laat aanvoelen. En helemaal niet duur. Ook heb ik een douchegel van The body shop opgemaakt. Eentje uit de adventskalender van afgelopen jaar. De beruchte ‘spiced apple’ geur. Echt een heerlijke geur!

Verzorging…

opgemaakt

Over tandpasta heb ik nooit zoveel te melden. Ik vind witte tandpasta makkelijker zodat ik niet overal blauwe vlekken zie, maar zolang het een frisse smaak geeft en mijn tanden schoonmaakt ben ik tevreden. Over de vitamine E crème van The body shop ben ik dan wel weer heel tevreden. Ook deze zat in de adventskalender van afgelopen jaar. Echt een hele zachte crème die lekker snel intrekt! Verder heb ik een make-up remover van Sephora opgemaakt waar ik al eerder een review over schreef. En ook nog een BB cream van MAC. Deze kleur was echt perfect voor nu en het bracht zo makkelijk aan zonder vlekken te krijgen én het bleef ook nog eens goed lang zitten.

Overig…

opgemaakt

De Labello zat in mijn etui van het werk. Prima om even op te doen, maar ik vond de kleur die het achterliet niet helemaal bij mij passen. Even opgelet dus. Verder heb ik allerlei mini parfums opgemaakt. Die vind ik handig om voor tussendoor even mee te nemen aangezien ze toch een ruimte innemen. Daarnaast heb ik ook een mini crème van Dior opgemaakt. Even als tussencrèmpje was ‘ie echt heel fijn op mijn huid. Maar om er nu zoveel geld voor neer te leggen voor een fullsize verpakking? Dat weet ik nog niet. Mijn Clarasonic borstel was wel echt aan vervanging toe. Ik had deze eigenlijk al te lang… Nu heb ik de zachtere borstel en die vind ik eigenlijk nog fijner voor mijn huid. Van Bourjois heb ik de laatste tijd deze eyeliner gebruikt. Het verbaasde mij hoe lang ik er eigenlijk mee kon doen. Op z’n kop bewaard en ik heb er toch een aantal weken mee kunnen doen. Het puntje was goed om mee te werken! Aanrader dus. Als allerlaatste van deze hele blogpost de watjes van Derlon (te koop bij de Sligro). Prima watjes die niet pluizen.

Welke producten heb jij de afgelopen maand opgemaakt?

Liefs,

Liza

Volg:

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.