Opgemaakte producten t/m november 2016

Opgemaakte producten t/m november 2016

Ik heb weer veel producten opgemaakt. Ik heb het een tijdje opgespaard voordat ik hier weer een blogpost over maakte. Ik kwam er niet aan toe en wilde andere blogpost graag online hebben. Nu had ik er weer even de tijd voor dus tijd voor een bomvolle opgemaakt! Kijk snel verder voor alle kleine mini reviews.

Geurkaarsen

Ik maakte drie geurkaarsen op. Eentje is van Bolsius en rook naar kaneel en appel. Een lekkere combinatie zou je zeggen, maar dit was niet helemaal mijn ding helaas. Extra vaak aangehad zodat deze sneller opging. Een geurkaars van Ikea die ik al langer in de kast had liggen. Deze rook je niet heel goed, misschien komt dat dus omdat ik hem al te lang had laten staan. Als je dichtbij kwam rook je wel een vleugje kauwgombal. De allerlekkerste geurkaars is die van de Hema in een super mooie pot. Een koperkleurige verpakking met een heerlijke geur. Het rook namelijk naar jasmijn en orchideeën. Jasmijn in producten vind ik echt helemaal te gek!

producten

Douchegel

In de warm apple pie van Treacle moon heb ik mee in bad gelegen. Je kreeg hiervan heel zacht schuim met een appelgeur. Door de grote verpakking heb ik er extra lang van kunnen genieten! Van de Rituals hammam delight en de Esprit douchegel zijn eerder al blogpost online gekomen met een review. Bij de Action kocht ik een tijd geleden de minions bubble bath. Eigenlijk kocht ik het puur om de minions, maar verrassend genoeg kwam er echt mega schuim vanaf met een zoete geur. Leuk voor een keertje gebruikt te hebben!

producten

Haarproducten

De Kiehl’s shampoo is niet goedkoop maar wel echt prettig in gebruik. Ik moest er even aan wennen, maar het werkt wel goed met mijn gevoelige hoofdhuid. Deze komt al dicht bij de voor mij perfecte shampoo. Batiste is voor mij echt dé beste droogshampoo. Mijn haar ziet direct beter uit en de geur is prettig. Het is niet goedkoop, maar je hebt echt maar een klein beetje nodig om het goed te laten werken. Als laatste haarproduct een masker van RDB. Deze kreeg ik bij aankoop van mijn krultang. Het ruikt een beetje bloemig en ik heb deze gebruikt als conditioner. Het maakte mijn haar lekker zacht.

producten

Gezichtsverzorging

Van het masker van Dr van der Hoog is een review van online gekomen. De doekjes van Cien (te koop bij Lidl) gebruikte ik wanneer ik mij ging opmaken. Ik smeer dan altijd van alles op mijn handen en dit deed ik hiermee weg. Ik kan dus niks zeggen over het gebruik hiervan op je gezicht. De Biodermal zonnecrème is al een tijdje op. Ik startte hiermee toen de zon echt goed begon te schijnen en omdat je dit soort producten niet te lang kan bewaren maakte ik het maar op. Goed spul! Naast het geweldige micelair water van Garnier maakte ik nog twee andere producten op om je gezicht te reinigen. Namelijk de foaming face wash van Himalaya en eentje van Ici Paris XL. Als ik van deze twee een favoriet moet kiezen is dat zeker de foaming gel van Himalaya. Echt een hele fijne manier om je gezicht te reinigen! Heel zacht voor je huid en maakt het goed schoon.

producten

Overige producten

Wegwerpscheermesjes van Wilkinson. Kocht ik op vakantie maar ik ben er geen fan van. Ik vind het zonde om ze zomaar weg te gooien dus ik maakte ze maar snel op. Zou ik niet snel opnieuw kopen. Daarnaast kocht ik ook op vakantie de Pure Moist, lenzenvloeistof voor zachte lenzen. Deze koop ik normaal altijd hier maar ik kwam deze tegen en een stuk goedkoper! En als laatste, watjes van de Jumbo. Prima, pluizen niet en dat is wat voor mij belangrijk is.

producten

Tandpasta

Beide prima tandpasta’s. Ik heb niet zo’n voorkeur.

producten

Make-up

Als laatste categorie make-up! Een mini mascara van Dior. Ik kocht hem nu in het groot, maar wil ik nog reviewen. Dus die kun je wellicht binnenkort uitgebreider zien in een review. De Urban decay primer voor je gezicht is echt briljant! Lang mee gedaan, niet goedkoop maar toch denk ik dat ik deze weer opnieuw koop. Mijn make-up zit net wat mooier en langer. En als aller aller allerlaatste van dit mega ‘opgemaakte producten’ artikel een parfum van Rituals. Ik heb altijd een mini parfum in mijn tas. En de laatste tijd was dat dus deze van Rituals ‘fleurs de l’himalaya’.  Een lekker frisse geur die gewoon heel vrouwelijk ruikt.

Zo, dat was ‘m weer! Ik ga weer opnieuw sparen ;).

Liefs, Liza

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.