Opgemaakte producten van december 2015

Opgemaakte producten van december 2015

In de maand december heb ik vrij veel producten opgemaakt. Weinig mini’s zoals andere maanden, maar echt (grote) fullsize verpakkingen. Ondanks dat het al midden januari is heb ik mijn producten toch bewaard om ze je te laten zien. Kijk dus even mee met de producten die ik heb opgemaakt in december van het afgelopen jaar.

opgemaaktTwee producten voor onder de douche. Namelijk de Rituals shanti shower paste. Een warme kruidige geur die een wat vettig laagje achterlaat op je huid. Heerlijk voor koude dagen. Bodylotion is na het douchen een overbodige luxe. Deze shower paste is namelijk al genoeg voor mij, zelfs in de winter.

Zwitsal had ik nog staan in een grootverpakking voor in bad. Zwitsal schuimt zo rijkelijk en ik vind de geur ook gewoon lekker. Af en toe koop ik weer eens een product van Zwitsal. ‘Gewoon omdat het kan.’

Van Colgate maakte ik dit mondwater op. Het eerste mondwater waar ik geen braakneigingen krijg van de smaak. Dit smaakt gewoon naar een lichtere smaak van tandpasta. Niet overheersend of andere gekke dingen. Of ik echt verschil heb gemerkt met voordat ik dit mondwater ging gebruiken? Nee, niet echt!?

opgemaaktVan het merk Bioderma hoorde ik alleen maar positieve dingen. Het zou echt een briljant micellair watertje zijn die je make-up echt perfect eraf zou halen. Ik moet eerlijk bekennen dat ik micellair water van Nivea fijner vind. Deze van Bioderma laat wel nog wat make-up achter, wat ik bij het product van Nivea niet heb. Dus ik blijf wel bij Nivea. Of ga op zoek naar een nog beter product.

Shampoo is bij mij de laatste tijd echt moeilijk. Mijn hoofdhuid kan heel heftig reageren op sommige shampoos. Deze van Schwarzkopf had ik nog in de douche staan dus wilde ik opmaken. Ik heb er nu vrij lang mee gedaan aangezien ik het heb afgewisseld met mijn Lush ‘soak n float’. Als ik het wisselde dan kon er wel tegen, maar ik moet nu even voorzichtig doen.

Twee tandpasta’s van Colgate zijn ook opgegaan. We hebben een keer in de aanbieding een grootverpakking gehaald waar er een stuk of 6? van inzaten. Als één van ons toevallig een keertje niet thuis slaapt is er altijd tandpasta in huis. Daarom zijn er soms ook meerdere tubes open. Toevallig nu dus ook twee op. Een prima basic tandpasta. Ik heb niet zo’n voorkeur.
opgemaakt

De shampoo van Bobini gebruikte ik voor mijn kwasten te wassen. Een simpele babyshampoo die er perfect voor werkte.

De basecoat van Herôme heb ik echt al eeuwen en de substantie is niet meer helemaal goed. Dus die mag weg.

Je hebt mijn reviews kunnen lezen van het Inglot serum en de deodorant van Sabon. Dus je kunt doorklikken naar het desbetreffende artikel.

Nog een tandenborstel van Colgate die prima werkte. Wattenschijfjes die je ook al (overdreven)  100 x voorbij hebt zien komen. Met als laatste een geurkaars van Ikea, de groene appelgeur. Nouja geur? Als ik mijn neus in de kaars duw dan ruik ik inderdaad ergens ver weg een beetje appel. In mijn huiskamer merkte ik er niet veel van. De kaars brandt wel netjes helemaal op.

 

Zo genoeg producten om weer extra ruimte te maken!

Heb jij nog ‘bijzondere’ spullen opgemaakt deze maand?

Liefs,

Liza

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.