OPI Fifty Shades Of Grey

OPI Fifty Shades Of Grey

OPI OPI

De boeken ’50 shades of grey’ óf zoals de Nederlandse versie ’50 tinten grijs’ zijn door vele vrouwen gelezen. Ook ik heb ze in de kast staan en als e-book op mijn laptop. Binnenkort, namelijk 12 februari, komt de film uit in de bioscopen! OPI heeft er goed op ingespeeld. Ze hebben een setje uitgebracht met 6 verschillende kleuren nagellak helemaal in het thema van 50 shades of grey. Natuurlijk verschillende grijstinten, maar ook een rode kleur. Ik heb ze nu een tijdje in huis en vandaag laat ik je de swatches zien en vertel ik je wat ik van de nagellak vind.

Mijn nagels zijn ontzettend broos de laatste tijd. Dus ik heb ze laatst kort gevijld zodat ze weer fatsoenlijk kunnen groeien. Let dus niet op mijn nagels, maar op de kleur ;).

OPI

Zoals ik net al schreef zitten er 6 kleuren nagellak in het doosje van OPI. De namen zijn ook helemaal in het thema gebleven. Super leuk natuurlijk! Het zijn kleine flesjes nagellak. Er zit namelijk 3,75 ml in. Voor mij verder prima want wanneer maak je nu eigenlijk een nagellak op? Ik eigenlijk nooit. Ze zijn meestal uitgedroogd voordat ik tijd heb gehad om ze op te maken.

Voor alle swatches heb ik twee laagjes gebruikt.

OPI

My silk tie

Een licht grijze glanzende kleur. Zoals de das van mr. Grey ;). De nagellak dekt niet helemaal met 2 laagjes zoals je kan zien op bovenstaande foto. Ook valt ‘ie wat streperig uit. Er moet dus netjes gelakt worden.

OPI

Dark side of the moon

Dit is de donkerste kleur van ze allemaal. Een hele donker grijze kleur die bijna zwart is. Naast de rode kleur denk ik wel mijn favoriet!

OPI

Romantically involved

Een bloedrode kleur. Prachtig! Ik wist niet welke kleur ik als eerste op mijn nagels wilde hebben dus ik heb Juul laten kiezen. Hij koos direct voor deze kleur. Echt heel mooi.

 OPI

Embrace the grey

Grijs is grijs. Dat bewijst deze kleur wel. Dit is de donkere versie van ‘cement the deal’. Ook heel mooi en heel gemakkelijk op je nagels te krijgen.

OPI

Shine for me

Glitter glitter glitter. ‘Los’ op je nagel doet het niet al te veel. Maar in combinatie met een andere kleur zal het heel erg mooi uitvallen.

OPI

 Cement the deal

De lichtere versie van ’embrace the grey’. Heeft zelfs een klein beetje blauw in zich zitten. Dekt prima.

 

De kleuren passen prima in het thema. Leuk dat er ook andere kleuren bij zitten dan alleen maar grijs. De lakjes lakken ontzettend gemakkelijk. Het kwastje neemt precies genoeg nagellak mee uit het potje om gemakkelijk uit te smeren over je nagels. Het kwastje is ook exact goed voor mijn nagels aangezien die niet heel groot zijn.

Ik ben zeer tevreden en zal de lakjes met alle plezier gebruiken. Met mijn topcoat van Koh blijft de nagellak ongeveer 3 à 4 dagen zitten en dat is met mijn broze nagels nu prima.

Ik heb mijn OPI 50 shades of grey setje gekocht bij de Douglas. Binnen 1 werkdag had ik ‘m thuisbezorgd gekregen voor €29,95. Dat maakt €4,99 per lakje. Ik geef toe dat is best prijzig, maar ik vind het de moeite waard.

Liefs,

Liza

2 Reacties

  1. 21 februari 2015 / 18:23

    Wat een leuke en schattige blog heb je!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.