Opruimen #3 haarstyling

Opruimen #3 haarstyling

haarstyling

Je kunt wel zien dat alles door elkaar ligt. Ik heb alle producten wel willen sorteren, maar ik heb geen rekening gehouden met de ruimte die het in zou nemen. Dus als ik alles straks heb uitgezocht wil ik het opnieuw indelen. Voordat ik kan gaan indelen moet ik eerst opruimen. Vandaag deel 3 en de categorie ‘haarstyling’.  Allerlei producten om mijn haar in model te krijgen en te houden. Ik gebruik het niet elke dag, maar voor een feestje wil ik het wel uit de kast halen. Op mijn beautytafel staan de producten voor mijn haar die ik nu in gebruik heb. Ik experimenteer totdat ik de beste combinatie heb gevonden. haarstyling haarstyling

Van deze categorie bewaar ik alle producten. Ik gebruik namelijk alles van wat ik in mijn stash heb staan. Het zijn voornamelijk producten zoals mousse, haarspray en olie om mijn haar lekker zacht te houden. Al zitten er ook producten bij om mijn haar in model te brengen. Er staan al een aantal producten op mijn beautytafel die ik wissel per dag. Het ene moment heb ik meer zin in stijl haar en dan gebruik ik mijn favoriete Biosilk voor lekker zacht haar. Het andere moment wil heb ik meer behoefte aan een bom aan volume dus dan gebruik ik op dit moment de Batiste volume xxl droogshampoo.

De categorie haarstyling heb ik dus niet echt opgeruimd, maar meer even nu gezien welke producten ik nog heb liggen. Zo kan ik verschillende producten uitproberen totdat ik mijn ultieme favorieten voor mijn haar heb gevonden.

Welke haarstylingsproducten gebruik jij op dit moment? En welke is je favoriet als je er één moet kiezen?

Liefs,

Liza

2 Reacties

 1. 14 november 2015 / 21:25

  Ik heb ook super veel haar producten, ik ben er gek op! Andrelon perfecte krul gebruik ik ook, al jaren eigenlijk, dat is mijn favoriet! x

  • Liza
   Auteur
   14 november 2015 / 21:28

   Precies! Vooral als je daarna door je haar gaat en je haar zo lekker zacht is. 😉

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.