Opruimen #5 make-up

Opruimen #5 make-up

make-up

Zo! Ik ben alweer aangekomen in deel 5 van mijn opruim artikelen. Deze keer pak ik mijn make-up stash aan. Ik als eerste alles even bij elkaar ‘gegooid’ zodat ik alles door mijn handen kan halen. Dan heb ik uiteindelijk de spullen over waarvan ik vrolijk wordt en die ik ook daadwerkelijk zal gaan gebruiken. Nadat ik alles heb uitgezocht kan ik alles goed indelen in mijn Helmer Ikea kastje.

make-up

Deze spullen gaan weg! Veel ervan zijn niet meer goed. Sommige producten zijn wel nog goed, maar pak ik nooit. Er is een deel bij waarvan ik de pigmentatie niet goed vind, de kleuren passen niet bij mij, te oud, uitgedroogd enz. Waarom zou ik deze producten in mijn kast houden? Vulling? Nee, ik maak liever ruimte voor nog mooiere producten!

make-up

De hele lipproducten collectie. Ontzettend veel lippenbalsems. Ik vind ze ook n tassen en jassen. Maar het wordt nu weer kouder en dan gebruik ik veel lippenbalsems om droge lippen tegen te gaan. Daarnaast heb ik ook een aantal lipsticks, lipglosjes en lippotloden. 

make-up

Ook al ben ik dol op blush en highlighter, ik heb er niet ontzettend veel. Ik ben best kritisch in wat ik een goede blush vind. Het moet een mooie, bijzondere toevoeging zijn wil ik het in mijn stash houden. Ik hou van glans! De mooiste blushes die ik heb zijn van Sisley en van MAC.

make-up

Oogschaduws, over het algemeen heb ik palletten. Handiger om mee te nemen en de kleuren zijn al bij elkaar bedacht. Lekker makkelijk voor de snelle look ;). Toch heb ik ook een paar losse oogschaduws. Oogpotloden in verschillende kleuren, zo heb ik keus per ooglook. Ik gebruik nu een losse oogschaduw van MAC voor mijn wenkbrauwen, maar het kitje van Catice vind ik ook fijn. Lekker budget ook!

make-up

Als laatste foundation, poeder en bronzer. Verschillende kleuren voor de verschillende jaargetijden. Sommige zijn nu namelijk te donker en sommige te licht. Keus hebben ;).

Ik ben blij dat ik mijn make-up stash heb uitgezocht. Ik kwam stiekem producten tegen waarvan ik dacht, ohja! die heb ik ook nog.. Dus nu kan ik ze weer met alle liefde gaan gebruiken.

Zie je bekende producten? Of zou je ergens meer over willen weten?

Liefs,

Liza

2 Reacties

 1. 21 november 2015 / 11:03

  Je make-up stash eens goed opruimen is heerlijk! Ik gooi ook om de zoveel tijd een hele lading weg en het voelt gewoon goed!

  • Liza
   Auteur
   21 november 2015 / 12:26

   En toch altijd blijven kopen 😉

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.