Opruimen #7 shampoo

Opruimen #7 shampoo

Nog maar twee opruim artikelen na deze en dan kan ik mijn kast gaan inrichten! Vandaag geef ik je een kijkje in de shampoo collectie. Ik moet hier helaas nogal selectief in zijn aangezien mijn hoofdhuid de laatste tijd nogal erg gevoelig is. De enige shampoo waar ik nu tegen kan is Lush.

shampoo

Zoals ik al in het begin van het artikel schreef moet ik voorzichtig zijn met shampoo. Tot nu toe kan ik alleen tegen de shampoo van Lush. Marleen adviseerde nog de shampoo van Resdan. Ook speciaal voor de gevoelige hoofdhuid. Als mijn blokje op is, zal ik die eens gaan gebruiken! Kijken of deze ook werkt. Toen ik nog lid was van de beautybox zat er ook weleens shampoo in de box. Deze ‘durf’ ik nu niet echt meer te gebruiken. Even voorzichtig zijn. Droogshampoo is altijd prima! En een masker of conditioner gebruik ik alleen in de punten van mijn haar. Dus die kunnen blijven.

shampoo

Behalve het masker van Palett omdat deze voor gekleurd haar is. Naast een paar plukjes heb ik mijn haar nog nooit geverfd dus dat heb ik niet nodig. Klorane is voor mij een onbekend merk. Ik kocht deze op vakantie in een apotheek. Het is een droogshampoo en ik ben zeer benieuwd omdat ik er verder nog niks over heb gehoord of gelezen. Het was een vrij dure droogshampoo, dus ik hoop dat ‘ie zijn werk goed zal doen!

shampoo

Ook de mini shampoo’s gaan weg. Ik wil mijn hoofdhuid echt rust geven en niet forceren met toch andere shampoo. Ik krijg dan ontzettende jeuk achter op mijn hoofd met rode vlekken. Het is echt geen roos, maar puur een reactie op iets. Ik ben blij dat ik nu een shampoo heb gevonden die dat niet bij mij veroorzaakt.

Ben jij trouw aan producten voor je haar?

Liefs,

Liza

 

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.