Philosophy – the microdelivery peel

Philosophy – the microdelivery peel

Je kent het merk Philosophy waarschijnlijk al vanwege ‘purity made simple’ maar ken je ook de mircodelivery peel al? Ik heb meerdere beautyliefhebbers er al over zien bloggen en dat maakte mij nieuwsgierig. Mijn huid is niet snel onrustig of onzuiver, maar toch vind ik het belangrijk om deze goed te verzorgen. Af en toe een peeling maakt dat de onzuiverheden (nog) langer wegblijven. En daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen!

Ingrediënten

philosophy philosophy

Gebruik

philosophy

Reinig voor gebruik van een masker of peeling altijd heel goed je huid. Dat is altijd de eerste stap. Maak daarna je huid droog en doe dit deppend, wrijven vind je huid namelijk niet heel fijn. Wanneer je huid schoon en droog is kun je beginnen met de peeling.

Als eerste heb je de de scrub nodig. Pak een kleine theelepel van de scrub op je vingers en breng deze in een masserende bewegingen aan. Dit kun je ongeveer een minuutje doen. Wanneer je klaar bent met het inmasseren van de scrub pak je ook weer van de lotion een theelepel en deze masseer je over de scrub een aantal minuten. Bij een gevoelige huid kun je deze stap beter overslaan, de lotion werkt ook zonder het in te masseren, dus kijk goed naar hoe je huid reageert op het product. Lichtelijk rood worden kan, maar het moet natuurlijk niet onprettig aanvoelen. Als je zowel de scrub als de lotion in hebt laten werken spoel je beide goed af met lauwwarm water. Je huid voelt hierna mega zacht aan!

Je moet opletten met de zon, zeker in de zomer is dit echt smeren, smeren, smeren. Aangezien je ‘een laagje’ van je huid hebt gehaald is het belangrijk om je huid goed te beschermen, dit is ook in de winter belangrijk maar let hier extra op bij zonnige dagen. Smeer je gezicht daarom goed in met een factor!

philosophy philosophy

Conclusie

Allereerst viel mij de grootte van de producten gelijk op, of eigenlijk de kleine verpakkingen. Je betaalt namelijk bij IciParisXL €81,95 voor dit setje en dat is natuurlijk veel geld. Daar verwacht ik dan eigenlijk wonderen bij. Nadat ik de verpakkingen had geopend kwam er een heerlijke citroengeur op mij af, wat de scrub bleek te zijn. Van de werking ben ik wel echt ontzettend tevreden (en nogmaals die prijs is niet mals…). Ik heb vrijwel nooit (afkloppen) onzuiverheden, maar wanneer ik ze wel heb valt het mij altijd extra op. Dan gebruik ik het Philosophy setje. Elke week gebruik ik deze dus niet, ik wissel af met bijvoorbeeld het masker van The body shop . Ik kijk waar mijn huid op dat moment behoefte aan heeft of waar ik zin in heb om te gebruiken. Ik kan er nu tenminste extra lang gebruik van maken ;).

 

Liefs, Liza

Volg:

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.