PLOG vakantie dag 1 – Obrzycko

PLOG vakantie dag 1 – Obrzycko

Ook onze vakantie is eindelijk aangebroken! Inmiddels zijn we al wat dagen verder en schrijf ik dit ‘terug’.  De eerste dagen heb ik namelijk helemaal geen tijd gehad om de plogs te maken. Dus met terugwerkende kracht laat ik het mooie Polen zien!

Obrzycko

Dit keer zijn we ‘s avonds laat vertrokken. Zo kon Arja lekker in de auto slapen, was het niet heel warm voor haar en voor ons was het niet druk op de weg. ‘s Ochtends rond half 9 kwamen we aan. We konden nog niet inchecken dus zijn we doorgereden naar mijn lieve omaatje. Even knuffelen en daar uitrusten voordat we terug naar het hotel gingen.

Obrzycko

Want nadat wij ons hadden opgefrist in het hotel was het tijd om vrienden van ons van de bushalte te halen! Zij zaten in Poznan en kwamen de laatste paar dagen van hun vakantie bij ons in het hotel zitten. Aangezien wij helemaal niet in een toeristische plek zitten is het zonder auto niet te doen. Dus nog even lekker op het terras zitten want het zonnetje kwam door.

Obrzycko

Obrzycko is echt heel klein. Er is dit pleintje en voor de rest is er niet veel. Je komt wel veel oude kerkjes tegen en omdat het hier niet toeristisch is betaal je op het terras geen drol.

Obrzycko

Arja vermaakt zich direct prima! Buiten kan ze rondrennen op het grasveld en binnen hebben we een eigen hoekje gemaakt. Ze wil allemaal maar spelen. 🙂

Obrzycko

Het uitzicht vanuit ons hotel. ‘s Avonds een prachtige sterrenhemel en bij schemering lopen de hertjes langs.Obrzycko Obrzycko Obrzycko

De vrienden checken in en zetten de spullen in de kamer en ik zit even lekker op het balkonnetje een boek te lezen. We wachten op een oom want daar toevallig is hij ook uit Nederland hier. We gaan uiteten in Czarnkow. Een ander plaatsje hier in de buurt. We horen dat ze de dag erna voor een maand dichtgaan omdat ze vakantie hebben. Dju… ons favoriete restaurantje :(.

ObrzyckoNa het eten gaan we terug naar het hotel en maken we een vuurtje. Wij zijn de enige in het hotel. Voor bij de ingang is een groot grasveld met speeltoestellen en een huisje om te barbecueën. Biertje, goed gezelschap en een gezellig vuurtje. Meer heb je niet nodig toch?! Prima eerste vakantiedag!

Liefs,

Liza

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.