PLOG vakantie dag 2 – Lubasz

PLOG vakantie dag 2 – Lubasz

Dag 2 van de vakantie. Wij gaan even naar familie en gaan daarna chillen bij een meertje in Lubasz. Halen pizza om daar te eten en doen ‘s avonds spelletjes.

Lubasz

Om 9 uur gaat de wekker want we hebben om 10 uur ontbijt. We kunnen zelf aangeven hoe laat wij willen ontbijten en dan staat er beneden een tafel voor ons klaar. Eerst even make-uppen!

Lubasz

We brengen eerst de vrienden die bij ons in het hotel zitten naar een meertje in Lubasz. Het zou namelijk mooi weer worden. Ondertussen gaan wij even naar een oom & tante en rijden daarna door naar mijn omaatje. Daar blijven we even kletsen en dan gaan ook wij naar Lubasz toe.

Lubasz Lubasz

In het zonnetje chillen!

Lubasz

Op maandag zijn veel restaurantjes dicht helaas.. Even wat verder moeten rijden, maar we hebben lekkere pizza!

Lubasz

Wanneer het wat leger begint te worden kan Arja ook even zwemmen. Ofja, we willen haar leren zwemmen. Ze houdt van water en rent zich de longen uit haar lijf, maar zwemmen doet ze niet echt. Ze weet niet hoe. Dus we doen een poging totdat het echt begint af te koelen.

Lubasz

Dan gaan we terug naar het hotel.

Lubasz

We willen nog even buiten zitten en daar een spelletje doen. Het begint wel snel dicht te trekken en in de  verte zien we al onweer. Dus snel naar binnen! Mijn omaatje zegt dat wanneer het slechte weer via Obrzycko komt het ook snel weer weg is en ze heeft gelijk. Even heftig, maar het duurde maar eventjes! Aangezien Juul overmorgen jarig is krijgt hij al van vrienden een spel. Dus dat hebben we de rest van de avond gedaan.

Morgen gaan we naar Torun, een oude stad op 3 uur rijden hiervandaan. Hier ben ik voor het laatst een jaar of 10 geleden geweest dus ben benieuwd.

Liefs,

Liza

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.