PLOG vakantie dag 7 – Babcia

PLOG vakantie dag 7 – Babcia

Een dag die heel rustig begon en waarbij ik uiteindelijk een mobiele telefoon kocht.

Babcia

Na het ontbijt is het weer lekker warm. Ik ga met mijn e-reader op het balkon zitten en mijn lieve hondje komt erbij zitten.

BabciaDaarna ga ik verder aan de plogs van de vakantie. Ik ben er alvast mee begonnen zodat ik kan proberen elke dag iets online te hebben staan. Ik heb het thuis af en toe zo druk (smoesjes..) dat ik er niet aan toe kom. Maar ik vind bloggen zo fijn dat ik er hier echt weer de tijd voor neem.

Babcia

Daarna gaan we weer even naar Obrzycko. Vanaf ons hotel is het maar 10 minuten met de auto. Daar ga ik even de speelgoedwinkel binnen en koop 2 cadeautjes. Eentje voor mijn nichtje en de ander voor mijn neefje die morgen weer langskomen. Ondertussen kijk ik voor een vriendin of ze de bepaalde knuffeltjes hebben. Helaas niet de kleine dus ik kijk ik een andere stad wel weer verder.

Daarna gaan we op het terras zitten terwijl ik het middageten bestel. Hier eten we vrijwel elke middag warm omdat ze dat zo gewend zijn. Ik heb beloofd aan mijn tante en Babcia (oma) dat ik voor het eten zou zorgen dus zo gezegd zo gedaan!

Babcia

Na het eten blijf ik even kletsen. Babcia moet per dag ongeveer 15 uur aan het zuurstof zitten omdat haar longen het niet meer zo goed aankunnen. Sinds ze zuurstof bijkrijgt kan ze weer echt veel. Alleen als ik in Nederland ben moet ik rekening houden met de tijden wanneer ze aan het zuurstof zit en wanneer ik kan bellen. Dus dat vind ik af en toe wel lastig. Ze had het erover dat een telefoon op haar kamer wel handig zou zijn omdat ze dan ook kan bellen wanneer ze aan het zuurstof zit. Ik had er al vaker over gedacht maar ik heb het nu ook gedaan! Ik ben naar de winkel gereden en heb een telefoon gekocht!

Babcia

Ze moet er wel even aan wennen omdat ze het totaal niet had verwacht, maar ze heeft nu dan echt haar eigen mobieltje. Hier zijn de komende dagen nog wat feestdagen dus dan zijn de winkels gesloten. Daarna regel ik nog even een simkaartje en wanneer ik thuis ben kan ik haar (hopelijk) gemakkelijker bereiken!

Nu de laatste week van de vakantie nog even oefenen. 😉

Liefs,

Liza

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.