The princess TAG

The princess TAG

Ik merk dat ik niet al te vaak nieuwe make-up producten koop. Dan ben ik liever van de kwalitatief goede producten kopen, dan maar mijn lades willen vullen. Ik merk dat ik dan toch vaak uitkom bij de iets duurdere producten. Al zijn er ook genoeg budget toppers te vinden. In ‘the princess tag’ laat ik je mijn meest favoriete high end producten zien per categorie.

Foundation / concealer

Voor mij is dit de voor de foundation de Nars sheer glow. Takkenduur… maar het heeft echt zo’n mooi effect op je huid. En daarnaast de concealer van Urban decay naked skin. Hele mooie combinatie ook!

Poeder

In mijn blogpost over mijn alledaagse producten heb je al de Urban Decay de-slick poeder kunnen zien.  Ik merk nooit zo’n mega verschil in poeders, maar deze maakt mijn huid lekker zacht. Mocht je ‘m ooit tegenkomen is het tof om ‘m op twee verschillende manieren aan te brengen. Met een kwast is het als een normale poeder, maar wanneer je hem aanbrengt met deppende/wrijvende bewegingen met zo’n kussentje dan voelt je huid daarna super zacht aan.

princess

Bronzer

Ik heb niet veel bronzers in mijn collectie omdat ik ze nooit veel gebruik. Als ik dan een favoriet moet kiezen is het (wel een budget variant) die van Kiko. Volgens mij is het uit de zomercollectie van 2 jaar geleden in de kleur 01 forward sienna.

Blush

In de voorjaarsvakantie ben ik weer in Polen geweest en daar hebben ze nu Nars!! Dus daar heb ik de Nars Isadora blush gekocht. Een ontzettend mooie blush in een warme ondertoon. Een klein beetje is voldoende om een gezonde kleur op je wangen te geven.

Highlighter

Bij dezelfde aankoop als de blush moest ik perse de beruchte highlighter ‘albatross’ kopen. Zoveel goede verhalen over gehoord en alles is meer dan waard. Zo’n mooie glans dat ‘ie geeft zonder een discobal effect te geven.

princess

Oogschaduw

Ik heb er al meerdere keren over verteld. Mijn Chanel 214 tissé mademoiselle. Inmiddels al flink veel gebruikt en als ik even snel en goed mijn ogen op wil maken kan ik altijd vooruit met die palet. Geen speciale kleuren, maar het werkt zo makkelijk en het is zo fijn.

Eyeliner

Deze eyeliner van Inglot gebruik ik ook alweer een tijdje. Een bruine kleur die op je oogleden een stuk donkerder oogt dan dat je in eerste instantie denkt. Droogt totaal niet snel uit en werkt heel gemakkelijk.

princess

Mascara

Geen mascara kan tippen aan mijn Chanel le volume. Een rib uit je lijf maar het geeft zo’n mooi effect op mijn wimpers. Ik moet ‘m binnenkort weer eens wisselen, maar dan komt zeker weten deze weer terug!

Wenkbrauwen

Bij de Douglas heb ik mij destijds laten adviseren en ik kwam uiteindelijk met die Anastasia kitje thuis, speciaal voor de blonde dames. Ik gebruik de allerlichtste kleur en wil nog wel eens mengen voor een feestje.

Lipstick

De lipstick van MAC ‘mehr’ heeft een tijd op mijn verlanglijstje gestaan. Toen ik ‘m daadwerkelijk kocht heb ik ‘m al zo vaak gebruikt. Echt een hele mooie kleur die lang blijft zitten en die eigenlijk voor iedere dag kan.

princess

Lipgloss

Dior ‘iconic red’ is mijn eerste dure aankoop geweest qua make-up producten. Ik heb ‘m destijds van mijn vriend gekregen voor mijn verjaardag. Samen uitgezocht en zeker in combinatie met het lippotlood is het echt een hele mooie combinatie.

Nagellak

Een baby blue kleurtje van Dior in kleur ‘porcelaine’. Ook deze is al van een aantal jaar terug. Twee à drie laagjes zijn toch wel nodig om de kleur goed te laten dekken, maar als ‘ie er eenmaal mooi op zit is het echt een favoriet!

Liefs, Liza

 

ps. je kunt nog meedoen met de winactie

Volg:

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.