Reload perfume spray

Reload perfume spray

Reload perfume sprayIk hou van parfum, doe dit dan ook elke dag op. Ik heb ook meerdere luchtjes om een beetje af te wisselen en aan mijn dag te kunnen aanpassen. Ook ben niet het persoon om bij 1 en hetzelfde luchtje te blijven. Zo over de jaren heb ik al heel wat geurtjes versleten.

Nu stond ik laatst in de badkamer en kwam ik erachter dat het tijd werd om weer eens iets nieuws te kopen. Ik dus naar de Douglas! Gelijk bij binnenkomst werd mijn oog getrokken door een nieuwe stellage. Groot stond daarboven “Reload” en ik zag allemaal kleine doosjes met parfumnamen als Hugo Boss, Kenzo, Givenchy en Juicy Couture. Hier werd ik vrolijk van. Parfumflesjes met een inhoud van 5ml. Makkelijk mee te nemen en ik kan genoeg luchtjes aanschaffen om af te kunnen wisselen.

 

Reload perfume spray

Ik heb de Reload perfume spray zelf gekocht voor 19,95,- euro met daarbij een kant en klare vulling voor 5,- euro om eens uit te gaan proberen. Thuis aangekomen ben ik er mee aan de slag gegaan. Eerst maar eens de kant en klare navulling. Van Reload hebben ze er een heel handige beschrijving bijgestopt, maar ik kan je zeggen, die heb je niet eens echt nodig. Het spreekt voor zich.
Ook de bijgeleverde vulling die je met je eigen parfum kan vullenĀ spreekt voor zich. Het voelt allemaal heel stevig aan en het vullen gaat dan ook erg makkelijk. En mocht je nu het dopje van je parfumfles niet los krijgen zit er ook nog een trechter bij om je vulling toch te kunnen vullen.IMG_2697

 

 

Klaar om teĀ gebruiken! En nu kan hij mooi mijn tas in. Ik was erg benieuwd hoe lang het zou duren voordat mijn hele tas naar de parfum zou ruiken. Er zit namelijk geen dop op de Reload. Toch heb ik hem nu al een paar dagen in de tas gehad en er is niets mee gebeurd. En dat terwijl ik een grote tas heb met maar 1 vak waar dus alles door elkaar heen zit en schuift.

Ik ben dus erg tevreden over de Reload. Ik hoop dat er snel velen parfummerken zullen volgen om er een kant en klare vulling voor te maken.

En voor de mensen die graag de Reload wat op willen vrolijken, aangezien hij geleverd wordt in het wit of zwart, hebben ze ook de zogeheten skins gemaakt. Leuke hoesjes met verschillende dessins om hem helemaal eigen te maken. Deze zijn ook te koop bij de Douglas vanaf 9,95,- euro.

 

Liefs,

Marleen

Volg:

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.