Review; de calming shampoo van Roverhair

Review; de calming shampoo van Roverhair

Je hebt al meerdere keren reviews kunnen lezen van shampoos. Ik probeer meerdere merken en de daarbij behorende shampoos uit omdat ik merk dat mijn haar (en hoofdhuid) niet goed tegen telkens dezelfde producten kan. Dus ik wissel maar telkens af.

Ik was mijn haar 1 à 2 keer in de week. Meer is niet nodig, mijn haar is het inmiddels gewend en ik gebruik niet veel stylingsproducten dus dat is wel handig. Zeker met mijn gepermanente haar is het niet goed voor mijn krullen om het te vaak te wassen, zo heb ik er tenminste langer plezier van.

Je hebt ook al vaker kunnen lezen over mijn hoofdhuid perikelen. Ik heb er gelukkig de laatste tijd helemaal geen last meer van. Mijn haar was ik ’s avonds omdat ik daar ’s ochtends echt geen tijd en zin in heb (vooral tijd..). Als ik met nat haar ga slapen dan voelt mijn hoofdhuid ’s ochtends niet heel fijn. Maar als ik de meeste natheid na het wassen met föhnen doormaak heb ik in de ochtend echt nergens last meer van. Ideaal dus! Maar nu vertel ik je iets meer over de shampoo van Roverhair.

Roverhair

Er zitten in deze shampoo geen SLES, SLS, DEA en paraberen. Speciaal voor gevoelig en beschadigd haar. Ook omdat er mentol, tea tree olie en allerlei andere extracten inzitten is het goed voor gestrest haar.

roverhair

Normaal vind ik van shampoos die heel ‘clean’ zijn dat het moeilijk mijn haar schoonmaakt. Tenminste het voelt dan zo, de shampoo schuimt dan niet en daardoor heb ik niet het idee dat ik mijn haar echt daadwerkelijk schoonmaak. Dat heb ik met deze shampoo van Roverhair helemaal niet.

SHAMPOO: Detoxifying shampoo for stressed hair, cleanses gently, conveying vigour from root to tip, and encourages a decongestant action on the scalp, purifying and invigorating it.
USE: Apply to damp hair. wash thoroughly massaging your scalp. This massage favours penetration and increases the detoxifying action. Rinse thorough.

Bron

Met de Roverhair shampoo krijg ik mijn haar wel echt schoon doordat het wel als een normale shampoo schuimt. Het voelt lichtelijk fris voor de mentol, zonder dat het prikkend aanvoelt. Je hebt ook niet heel veel shampoo nodig. Ik heb haar tot ongeveer mijn bh bandje en ik gebruik ongeveer 2 eetlepels. Met deze verpakking van 250 ml kan ik dus wel even vooruit.

Goedkoop en makkelijk verkrijgbaar is deze shampoo niet. Je betaalt €17,95 voor 250 ml en je kunt Roverhair bestellen via groothandels óf bij speciale kapperszaken.

Liefs, Liza

Volg:

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.