‘Mehr’ voor mij een nieuw pareltje van MAC

‘Mehr’ voor mij een nieuw pareltje van MAC

mehr

Via meerdere blogs kwam ik steeds weer in aanraking met de lipstick ‘Mehr’ van MAC. Ik heb al een aantal lipsticks van dit fijne merk gekocht en wilde ‘m het liefst direct bestellen. Goed over nagedacht en ik heb het een tijdje geleden besteld. Nu had ik pas tijd gehad om foto’s te maken en wat was het moeilijk om de lipstick in de tussentijd niet te gebruiken. Ik laat je hieronder meer foto’s zien, dus kijk snel verder!

mehr

Mehr zit weer in de standaard (tampon)verpakking. Mehr is een matte lipstick en verder zit er 3 gram in het product.

MAC Lipstick heeft een volle crèmetextuur en voelt heerlijk zacht aan bij het aanbrengen. Het product is verzorgend, heeft een mooie subtiele glans en maakt de lippen voller. Tevens langhoudend!

Verkrijgbaar in verschillende finishes, van prachtige glinsteringen tot een matte afwerking. MAC Lipstick, wat MAC beroemd maakte.

Cremesheen Lipstick geeft medium tot maximale, opbouwbare, dekking met een glanzende finish.
Frost Lipsticks geven veel pigment af, gecombineerd met een textuur variërend van lichte frost tot hoge frost. Frost staat voor het metallic effect.
Glaze Lipstick geeft een subtiele kleur af, gecombineerd met een frost textuur, oftewel metallic effect.
Lustre Lipstick geeft dunne tot medium kleurdekking met een semi glanzende finish.
Matte Lipstick geeft maximale kleurdekking in combinatie met een niet-glanzende textuur. Satin Lipstick geeft een hoge kleur dekking in combinatie met minimale glans.
Amplified Creme Lipstick geeft maximale kleurdekking met een crèmige finish.

Bron

mehr mehr

Genoeg gepraat over de verpakking. Het gaat natuurlijk om de kleur. Ik vind ‘m echt prachtig! Dit is denk ik de mooiste lipstick die ik in mijn kastje heb liggen. Sinds ik er foto’s van heb gemaakt draag ik deze lipstick letterlijk elke dag. Ondanks dat Mehr mat is voelt het romig. Het brengt gemakkelijk aan en voelt niet onprettig aan op mijn lippen. Als ik deze lipstick rond een uur of 7.30 u voor de eerste keer aanbreng zie ik rond 12.00 uur een lichte rand.In de tussentijd heb ik al meerdere keren gedronken en gegeten dus hier houd ik van! Met je vingers kun je de rand weer corrigeren en hoef je het niet echt perse bij te werken.

Echt een mega aanrader! Mehr is te koop bij o.a. Douglas voor €19,50.

Welke lipstick van MAC moet ik verder nog toevoegen aan mijn collectie?

Liefs,

Liza

 

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.