Review: Nars Steven Klein 8319 shocking moment

Review: Nars Steven Klein 8319 shocking moment

Steven Klein

Begin februari ben ik met vriendinnen naar Spanje gegaan. Eén van onze dagen gingen we naar Barcelona en op mijn to do lijstje stond de Sephora. In Polen loop ik er ook altijd even binnen, maar helaas verkopen ze daar geen Nars. Ik had nog niks van dit merk in mijn stash liggen, dus daar werd het eens tijd voor. Eigenlijk wilde ik een mooi duo kopen, maar ik zag dit Steven Klein palette. Hierin zitten vier blushes, een highlighter en twee bruine kleuren die je als bronzer of als contour kunt gebruiken. Klik verder voor de swatches!

Steven Klein

Het doosje in het doosje. Een stevig plastic omhulsel zorgt ervoor dat je poeders mooi blijven. De deksel sluit stevig waardoor je niet bang hoeft te zijn dat deze snel opengaat. Een grote spiegel aan de bovenkant maakt het gemakkelijk met opmaken. Je heb niet perse een extra losse spiegel meer nodig. Het palette voelt vrij zwaar aan.

Steven Klein

Linksboven Paloma. Hiervan is de highlighter en de contour kleur. Beide bevatten 3,5 gram.
Rechtsboven is de bronzer kleur Laguna. Hiervan zit 8,5 gram in het palette.

Dan de blushes, van links naar rechts.

Robotic, Blasphemy, Luster en Dolce Vita, waarvan alle blushes 3,5 gram bevatten.

Steven Klein

De hele Steven Klein collectie bevat meer dan alleen dit palette. Aangezien Nars niet het goedkoopste merk is en mijn koffer al aardiger tegen het maximale gewicht aanzat op de heenreis kocht ik alleen dit palette. Voor één blush betaal je al vrij veel. Dit palette kostte mij €40,-. Ik vond het dus nogal meevallen voor wat je krijgt! Mocht je na de swatches hieronder dit palette ook willen kopen moet je echt opschieten. Het is namelijk een limited edition.

Steven Klein

Swatches van de drie bovenste poeders. Ze zijn vrij poederig, maar makkelijk te blenden zodat het een subtiel geheel wordt. Hetzelfde geldt voor de blushes.

Steven Klein

Ik ben echt heel blij met dit palette! Verschillende kleuren die je altijd wel kan combineren. Een palette die ik er vaak bij pak om mijn look af te maken. Natuurlijk is €40,- nog steeds vrij veel geld. Maar in vergelijking met één blush is dit een vrij goede deal.

Heb jij iets uit de Steven Klein collectie kunnen bemachtigen?

Liefs,

Liza

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.