Review: Zoeva wing eyeliner (317)

Review: Zoeva wing eyeliner (317)

Mijn eerste product van het merk Zoeva. Ik kocht een nieuwe eyeliner en deze zit in een potje. Dus ik wilde een speciaal kwastje hebben om deze eyeliner perfect aan te kunnen brengen. De eyeliner is van MAC en zal binnenkort gereviewd worden op leefenleven.com. Vandaag gaat dit artikel over de 317 wing eyeliner kwast van het merk Zoeva. Ik laat je close-up foto’s zien en vertel je er iets meer over. 

317

 

De foto’s in dit artikel zijn gemaakt door Marleen. Zoeva is een merk uit Duitsland en heeft vrij betaalbare producten. Ik heb er laatst ook een oogschaduwpalet van gekocht en hiervan wil ik ook nog foto’s gaan maken om het uiteindelijk op leefenleven.com te laten verschijnen. De 317 zit in een etui zodat deze met vervoeren goed beschermd blijft. Je kunt deze daarna ook nog gebruiken, handig etuitje!

2-IMG_3008

 

This angled, thin 317 Wing Liner is the perfect eyeliner brush for those who love to wear expressive statement lid lines.

The soft, vegan nylon bristles easily adapt to your natural lash line and allow an easy and flawless application of eyeliner with gel, cream, liquid and powder products.

Bron


1-IMG_3007

 

De haartjes zitten vrij dicht op elkaar. Het is echt een eyelinerkwastje met haren die dicht op elkaar staan. Ik breng aan één kant wat eyeliner aan door lichtjes met de kwast over de eyeliner te ‘aaien’. Daarna kan ik het gemakkelijk boven mijn wimperrand aanbrengen. Ben je dus benieuwd hoe dit eruit ziet dan kun je leefenleven.com in de gaten houden voor meer foto’s.

Ik kan je vertellen dat ik erg enthousiast ben over deze kwast. Via de Duitse webshop Zoeva is deze goedkoper dan via bijv. de Douglas waar deze voor €7,50 te koop is.

Welke kwast gebruik jij voor eyeliner aan te brengen?

Liefs,

Liza

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.