Sally Hansen 480 wine stock

Sally Hansen 480 wine stock

Sally Hansen heeft nu al een tijdje de gellak zonder lamp in het assortiment. Ze hebben inmiddels verschillende kleuren van licht tot donker. Afgelopen zomer kocht ik mijn eerste twee lakjes en deze vond ik fijn lakken en de kleuren zijn goed dekkend en blijven vrij lang zitten. Tijd voor een nieuw kleurtje dus! Ik kocht ‘wine stock’ die ik vandaag review. Klik dus verder voor meer informatie.

sally hanssen

Wine stock is een diep donker paarse kleur die ik vooral gebruik in de herfst & winter. Toch wil ik je dit lakje nu (al) laten zien. Ik vind het namelijk echt een hele mooi kleur.

Sally Hansen Miracle Gel manicure in 2 stappen zonder UV-lamp. Het enige wat u hoeft te doen, is 2 laagjes Miracle Gel Color Coat aanbrengen, gevolgd door de Miracle Gel Top Coat. De ultramoderne Miracle Gel is verkrijgbaar in 47 stralende kleuren, verdeeld over 7 kleurcollecties:
Flawless Nudes: mooie nude tinten voor iedere huidskleur. Tip: Naast de vele kleuren nagellak heeft Sally Hansen ook fijne handverzorging en nagelverzorging om je handen in perfecte conditie te brengen. De basis van een mooie manicure begint bij goed verzorgde handen en nagels.

Sally Hansen staat al ruim 50 jaar bekend om haar innovatieve nagelverzorging, trends en hoogwaardige producten van salonkwaliteit. De fijne nagelverzorging en hippe nagellak kleuren geven je altijd een perfecte manicure. Alle Sally Hansen nagellak staan bekend om haar lange houdbaarheid.

Bron

sally hansen

Het kwastje is vrij groot, je kunt er in één keer je gehele nagel mee bedekken. Toch werkt het prettig omdat het kwastje schuin is afgesneden. De nagellak zit in een doorzichtige verpakking waardoor je goed kan zien hoeveel nagellak je nog kan gebruiken om te lakken. Het is een vrij zware grote glazen verpakking, dus je kan heel wat keren hiermee lakken!

Maar nu hoe ziet het Sally Hansen lakje eruit op mijn (inimini) nagels?

sally hansen

Mijn nagels zijn op dit moment niet echt lang, mooi of sterk. Maar ik hou van nagellak! Tussen de laagjes door is het beter om het heel goed te laten drogen. Anders kun je een vlekkerig effect krijgen. Na twee laagjes kreeg ik dit resultaat. Na het tweede laagje laat je de lak van Sally Hansen weer goed drogen om als laatste stap de topcoat aan te brengen.

Bij mijn (ontzettend zwakke) nagels blijft deze nagellak een kleine week zitten! Daarna is het echt tijd om het eraf te halen. In de week kunnen er inimini chipjes ontstaan die niet altijd goed opvallen.

Bij bol.com (affiliate link) is er nu een actie waardoor je maar €9,99 betaalt i.p.v. €11,99. Scheelt toch weer twee euro!

Liefs,

Liza

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.