Sephora ‘heated!’ blush – warm & glitter

Sephora ‘heated!’ blush – warm & glitter

Ik vind het nog steeds erg jammer dat Sephora uit Nederland is verdwenen. Ze hebben niet alleen veel verschillende merken, grote winkels met een groot assortiment maar ook de eigen merk producten zijn echt heel top. Ik al meerdere producten van Sephora zelf uitgeprobeerd en ik ben nog nooit teleurgesteld. Dit keer laat ik je een blush zien van hun eigen merk.


Sephora

Heated! Nr. 16

Namelijk de kleur Heated! Een oudroze kleur die zelf mensen met een warme ondertoon kunnen dragen. Ik gebruik namelijk bijna alleen producten die passen bij een warme huid. Af en toe wil ik er wel eens vanaf stappen wanneer het echt heel top is en ook past bij mijn huidskleur natuurlijk. Heated is zo’n kleurtje, niet echt heel warm maar ook niet echt koud. Volgens mij past deze kleur bij heel veel mensen. Ideaal dus.

Een simpele verpakking met een klepje waardoor je bij het product kan komen. Geen poespas maar gewoon de blush zien. Dat kan ook prima zijn! De blush bevat ongeveer 5 gram. Een blush maak ik niet snel op dus voor mij is dit een goede hoeveelheid.

Op elke foto ziet de Sephora blush weer net anders uit. De onderstaande foto geeft de echte kleur wel het beste weer.

Sephora

Wanneer ik één keer met mijn vinger over de blush ga en het daarna aanbreng op mijn arm (en dus ook mijn wangen) krijg je het bovenstaande effect. De Sephora blush is zuinig in gebruik, er laat vrijwel geen poeder los die in de verpakking blijft. Je verliest dus niks. Extra veel om je gebruiken dus! Het is gemakkelijk te blenden zodat je geen vlek krijgt. Het blijft prima zitten. Ook zonder foundation gebruik ik ‘m vaker zodat ik dan toch net wat kleur op mijn wangen heb. Even mijn gezicht afpoederen met een simpel poedertje en daarna wat blush aanbrengen. De hele dag blijft het prima zitten, zonder te glijden.

Ik ben echt heel tevreden over dit product. Simpel, maar toch net even wat extra’s. Voor een snelle look kan deze goed gepakt worden omdat het eigenlijk altijd wel kan. Voor de prijs hoef je het ook niet te laten liggen. Alle blushes uit deze Sephora collectie kosten €10,95.

Liefs,

Liza

 

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.