Review: Sisley l’orchidée rose

Review: Sisley l’orchidée rose

IMG_2569

Sisley l’orchidée rose

Een prachtige blush is laatst in mijn collectie gekomen.
Na een ontzettend drukke periode wilde ik mezelf even iets moois gunnen.
Ik liep de Ici Paris XL binnen en mijn eerste blik ging gelijk naar deze prachtige blush.
Maar goed, ik wist wel dat dit niet een van de goedkoopste blushes was (understatement).
Dus ik heb verder gekeken. Ik wilde namelijk graag een mooie blush die niet te koel was en dat deze een mooie glans had zonder een discobaleffect te creëren. Nadat ik vrijwel alle soorten blushes had bekeken kwam ik toch weer bij de Sisley l’orchidée blush uit.

In mijn winkelmandje gestopt en naar de kassa gelopen waarna ik snel heb afgerekend. Rib uit mijn lijf, maar het was het waard!

IMG_2568.CR2IMG_2575IMG_2576

Verpakking

De verpakking is al heerlijk luxe. Op het witte kartonnen doosje staat de informatie. Op de voorkant de beschrijving van het product. Op de achterkant kun je een foto vinden van de blush zelf. Je ziet ook dat het product uit Italië komt en dat er geen parfum in zit. En ook dat er 15 gram blush in zit.

Wanneer je de kartonnen verpakking openmaakt kom je de schitterende metalen huls tegen waar de daadwerkelijke blush in zit.
Hierop zie je ook weer de afbeelding van de orchidee waar de blush naar vernoemd is. Je merkt dat je het constant tegen komt. Of het nou op de blush zelf is, de verpakking of in de naam. L’orchidée blijft je achtervolgen.

De metalen verpakking is vrij zwaar. Niet zo zwaar dat het niet meer te tillen is, maar zwaarder dan een reguliere plastic huls. De sluiting zorgt ervoor dat de huls niet zomaar open gaat. Het gaat namelijk open via een ‘klik’.

IMG_2578 IMG_2579 IMG_2580

L’orchidée

Wanneer je de metalen verpakking opent zie je gelijk waar de naam l’orchidée vandaan komt. Zoals ook op de verpakking is deze bloem ook weer op de blush zelf te vinden. Deze verdwijnt niet wanneer je de blush één keer hebt gebruikt om het erin zit verwerkt. Het is geen laagje dat gelijk verdwijnt bij gebruik. Het is één met de blush. Je ziet als het ware 3 verschillende roze tinten die je apart maar ook samen kunt gebruiken. Hierdoor kun je deze blush voor verschillende looks gebruiken.

IMG_2584.CR2 IMG_2586.CR2

 Swatches

Op de eerste foto kun je de 3 verschillende kleuren goed zien. Eén oranje-roze tint en twee verschillende roze tinten die op de laatste foto samen komen waarbij ik ze heb gemixt. De pigmentatie is duidelijk aanwezig. Je kunt de kleuren goed onderscheiden en je hoeft niet 10 x met je kwast op de blush te wrijven om ervoor te zorgen dat er wat kleur vanaf komt. Op de swatches is de blush wat poederig. Op je gezicht merk je hier vrij weinig van. Wanneer ik de blush op de appeltjes van mijn wangen aanbreng komt er een prachtige roze gloed terecht met een mooie glans.

Ik draag deze Sisley l’orchidée daarom met veel plezier!

Wil je de blush ook hebben? Dan kun je deze o.a. bij de ICI Paris XL voor €76,00.
Je krijgt 20% korting en 60 punten als je een privilege pas hebt.

Liefs,

Liza

 

Volg:

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.