Spam je blog of instagram!

Spam je blog of instagram!

Het is weer eens tijd voor een ‘spam’ artikel.
Voor de bloggers onder ons is het natuurlijk altijd leuk om je eigen site of instagram feed te spammen om meer volgers te krijgen. Hieronder bij de comments kun je je eigen site of instagram account neerzetten. Vertel iets leuks over jezelf zodat je andere inspireert om te klikken.

Regels:

– 1 bericht is voldoende, je hoeft niet meerdere berichten te plaatsen,

– in het voorbestemde vakje kun je je site neerzetten. Wanneer je deze in je comment plaatst komt deze in mijn spambox te staan.

Ik hoop dat ik een aantal leuke nieuwe sites kan ontdekken.

Als je mij nog niet volgt op Bloglovin kun je hier klikken om mij te volgen. Zo mis je nooit een blogpost.

 

Spam maar!

Liefs,

Liza

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.