SPAM JE BLOG!

SPAM JE BLOG!

spam

Af en toe plaats ik een artikel waarbij jij je eigen blog mag spammen. Het is nu al een tijdje geleden geweest dat ik een ‘spam je blog’ artikel online heb gezet dus het is weer eens tijd! Mijn bloglovin lijstje met volgers stijgt regelmatig als ik weer leuke artikelen tegen ben gekomen.

Hoe leuk is het namelijk om je bezoekersaantallen vooruit te zien gaan?! Ook ik vind het altijd wel speciaal als iemand mijn site heeft ontdekt. Dus wil jij ook wat meer bezoekers op je eigen site? Dan mag je hieronder in de comments je site achterlaten! Normaal gesproken gaan de comments met een site in het ‘reageervakje’ in mijn spambox, maar deze zal ik dan zelf even omzetten. Dus ga je gang!

Het zou leuk zijn om aan te geven waarom bezoekers op je linkje zouden moeten klikken. Wat voor een site heb je? Waarover blog je? Maak andere lezers nieuwsgierig om te klikken. Ikzelf zal natuurlijk ook een kijkje nemen. Misschien heb ik dan wel leuke nieuwe blogs om toe te voegen aan mijn bloglovin’ lijstje.

Mocht je mij nog niet volgen op bloglovin’ dan mag je dit natuurlijk altijd nog even doen. 😉

Bloglovin
Twitter
Instagram
Snapchat: leefenleven

 

Liefs,

Liza

2 Reacties

  1. 22 februari 2016 / 10:03

    Voor de website Vroemmmmama.com blog ik als moeder over auto’s. Want die zijn leuk! En niet alleen voor mannen! Samen met mijn kids (en soms mag De Man mee 😉 test ik auto’s in het dagelijks gebruik en schrijf over vanalles wat met auto&gezin te maken heeft. Dus vol gas naar Vroemmmama.com !

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.