SPAM JE BLOG/WEBSHOP OF SOCIAL MEDIA!

SPAM JE BLOG/WEBSHOP OF SOCIAL MEDIA!

 

Tijd voor weer een spam artikel! Af en toe geef ik andere bloggers / webshops de kans om even te spammen.
Zelf vind ik het leuk om voor mij nieuwe sites te ontdekken. Misschien ontdek je wel je nieuwe favoriete blogster/blogger?

Spam

SPAM!

Laat dus bij de comments je website / webshop / instagram / snapchat of Twitter achter. Dan kunnen andere daarop klikken en ik natuurlijk ook! 😉 Ik zou het wel leuk vinden als je wat meer over jou en je site schreef. Waarom zouden andere op je linkje moeten klikken? Wat maakt jouw site zo speciaal? Dat maakt andere nieuwsgierig waardoor je wellicht meer personen naar je site zult trekken.

 

Liefs,

Liza

Spam is een verzamelnaam voor ongewenste berichten en is ook bekend als Unsolicited Commercial E-mail en Unsolicited Bulk E-mail. Onder deze term vallen ongewenste e-mails en reclameboodschappen op websites (onder andere fora). Spam is moeilijk te definiëren. Niet ieder initiatief van een persoon of organisatie om contact te leggen is spam. Spam onderscheidt zich van andere vormen van commerciële communicatie, omdat een bericht wordt gestuurd aan een groep die veel groter is dan de potentiële doelgroep. Omdat deze afbakening te maken heeft met de proporties, zou je verwachten dat het moeilijk is om te bepalen of een bericht spam is. Vanwege de enorme schaal waarop spammers opereren is het in de meeste gevallen echter zeer duidelijk.

Kenmerken van spamberichten:

 • Berichten worden in grote hoeveelheden verstuurd, naar duizenden mensen tegelijkertijd.
 • Het spammen heeft een commercieel doel. Meestal bevatten de berichten daarom een verwijzing naar een product of website.
 • De berichten worden verstuurd of geplaatst zonder toestemming of medeweten van de website, of de ontvanger.
Bron

 

8 Reacties

 1. 22 november 2015 / 11:42

  Wat leuk dat we de kans krijgen om te spammen! Ik ben Mylou, 19 jaar en ik blog op theblognextdoor. Dit is mijn lifestyle-achtige blog waar ik schrijf over alles wat mij interesseert. Dit kan uiteenlopen van beauty tot sport en van eten tot fashion. Ik zou het erg leuk vinden als je een kijkje kwam nemen!

  Liefs, Mylou
  http://theblognextdoor.nl

  • Liza
   Auteur
   22 november 2015 / 20:39

   Ik zal eens bij je gaan kijken 😉

 2. 5 december 2015 / 00:18

  Emeral Beautylife voor de modebewuste vrouw. Een ruim assortiment Kleding, dames-schoenen en cosmetica met passie voor mode en Make-up.

 3. 19 april 2016 / 19:52

  Hi, ik maak armbandjes voor mijn webshop Leuke Sieraden. Kijk gerust rond, zit jouw stijl er niet bij? Geen probleem, maak ook bandjes op bestelling! Prijzen vanaf € 1,95, tot snel 🙂

  • Liza
   Auteur
   26 april 2016 / 07:52

   Wat een mega leuke armbandjes! Die ga ik onthouden!

   • 31 mei 2016 / 13:10

    Hi Liza, vandaag is de laatste dag dat je korting kan krijgen 🙂 mocht er nog wat leuks voor je tussen staan…

    Gr. Team Leuke Sieraden

    • Liza
     Auteur
     31 mei 2016 / 14:40

     Oh ik ga vanavond nog even kijken!

  • 6 januari 2017 / 13:02

   Hi, wij maken unieke handgemaakte sieraden! Wil je een armbandjes op maat laten maken of iets bestellen wat wij al hebben gemaakt voor jou? Kijk dan snel op http://www.leukesieraden.net, zie je snel in onze webshop!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.