Statistieken; meest bekeken artikelen december 2015

Statistieken; meest bekeken artikelen december 2015

Ook in 2016 wil ik mijn meest bezochte artikelen met jullie delen. Aangezien we nu in januari zitten zal ik je de vijf meest bezochte artikelen laten zien van december 2015! Misschien heb je sommige artikelen nog niet gelezen, dus dan kun je deze nog even bekijken.

Orabrush review + winactie

orabrush

Inmiddels heb ik contact gehad met de winnares van de Orabrush en heeft ze het pakketje inmiddels binnen. Dit is een tongreiniger en we mochten deze testen. Zoals je in het artikel kan zien werkt het wel!

Kortingscode bol.com

Vanuit het partnerprogramma van bol.com mocht ik mijn lezers 10% korting geven op sieraden. Inmiddels is deze kortingscode verlopen. Maar misschien kan ik dit in de toekomst nogmaals aanbieden.

Rituals sakura silk deodorant

IMG_2715.CR2

Dit artikel blijft maar terugkomen! Leuk om dit weer te zien. Elke maand staat deze weer in de top 5 van de meest bezochte artikelen. Is het het merk dat zo tof is, of het geschreven artikel? Ik ben benieuwd!

Hema longer lasting lipstick 03

hema lipstick

Hema heeft altijd prettige prijzen. Zo ook deze lipstick is niet duur voor de pigmentatie. Een lipstick waar je even voor moet zitten om ‘m netjes aan te brengen. Dan blijft hij vrij lang zitten en de kleur is mooi diep rood.

Kiko intensely lavish lipstick en potlood

KIKO

Kiko is zo’n merk dat ik ongeveer een half jaar geleden heb leren kennen. Sindsdien heb je al verschillende producten van dit fijne merk kunnen zien. Goede prijzen voor hele prettige producten. Deze lipstick voelt zo prettig aan op je lippen, alweer een mooie rode kleur. Ook het lippotlood is romig en brengt makkelijk aan. Top!

 

Zo, dit waren de meest bezochte artikelen van december 2015! Ik wil nog een overzichtje maken van het gehele jaar dus dat artikel zal er ook nog aankomen. Ik ben benieuwd wat dit jaar zal brengen in de statistieken!

Heb jij alle artikelen van hierboven al gelezen?

Liefs,

Liza

 

 

 

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.