Stolpen DIY – kerst 2015

Stolpen DIY – kerst 2015

stolpen

Ik vind de tijd voor kerst echt de leukste tijd van het jaar! Lampjes, kaarsjes, gezelligheid en vooral die kerstboom vind ik heel fijn thuiskomen. Voor het raam hebben wij twee grote stolpen staan. Ik heb er telkens andere dingen in staan zo lijkt het weer helemaal nieuw. Nu met kerst in het vooruitzicht wilde ik ook weer wat anders. Niet de standaard kerstballen, maar toch warm met lampjes.

Ik zocht op zolder naar wat ik wilde gebruiken en ging daarna naar de Intratuin om de overige spulletjes te kopen. Van tevoren had ik niet echt een beeld in mijn hoofd hoe het exact eruit zou moeten zien. Na het freubelen met de spulletjes is dit eruit gekomen!

De takjes met lampjes erin verwerkt kocht ik vorig jaar bij de Xenos. Ik had nog een aantal sneeuwballetjes over van de vorige DIY.  Een vaasje voor de oase had ik ook zo op zolder vandaan gehaald. En het kleine plantenbakje voor het plantje had ik ook nog. Dus uiteindelijk heb ik alleen de bloemen, steentjes voor in de vazen en de koperkleurige engelenhaar gehaald. Oh en de oase nog!

Ik zette de oase in de twee vaasjes met een laag water. Zo drogen ze niet uit en kan het weken blijven staan. De bloemen en takken stak ik in de oase zodat er laagjes zouden ontstaan. De rest eromheen leggen en klaar! Simpel toch? En uiteindelijk heb je mooie gevulde stolpen!

Genoeg gepraat, foto’s zeggen meer dan mijn getypte woorden. Dus kijk vooral bij de foto’s!

stolpen stolpen stolpen stolpen stolpen

Wat heb jij voor je ramen staan?

Liefs,

Liza


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.