TBS secrets of the world; dead sea salt scrub

TBS secrets of the world; dead sea salt scrub

The body shop heeft de afgelopen tijd veel nieuwe lijnen uitgebracht. Ook de ‘secrets of the world’ lijn is nu een tijdje in de schappen. In mijn kast was geen scrub meer te vinden dus ik ben naar TBS gegaan om een nieuwe scrub uit te proberen. Ik kwam uit bij de dead sea salt scrub. Een grove scrub die een zacht laagje achterlaat op je huid. Hieronder vertel ik je er meer over!

scrub

Een hele flinke pot waar je lekker lang mee kan doen. Dat mag ook wel voor de prijs van €24,- niet goedkoop, maar omdat ik er zo lang mee kan doen heb ik er dat wel voor over.

Ingrediënten

Ethylhexyl Palmitate (Skin Conditioning Agent), Maris Sal (Abrasive), Sodium Chloride (Viscosity Controlling Agent), Helianthus Annuus Hybrid Oil (Emollient), Silica [NANO]/Silica (Absorbent), Mangifera Indica Seed Oil/Mangifera Indica (Mango) Seed Oil (Emollient), Glycine Soja Oil/Glycine Soja (Soybean) Oil (Emollient), Parfum/Fragrance (Fragrance Ingredient), Phenoxyethanol (Preservative), Hexyl Cinnamal (Fragrance Ingredient), Benzyl Salicylate (Fragrance Ingredient), Tocopherol (Antioxidant), Limonene (Fragrance Ingredient), Linalool (Fragrance Ingredient), Helianthus Annuus Seed Oil/Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil (Emollient), Geraniol (Fragrance Ingredient), Rosmarinus Officinalis Extract/Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Extract (Astringent), Datem (Emollient), Citric Acid (pH Adjuster), CI 77891/Titanium Dioxide (Colorant).

Bron

scrubscrub

In de winkel en ook nu als ik de pot open komt er een heerlijke geurende scrub mij tegemoet. Het ruikt fris maar ook kruidig zonder heel zwaar te zijn. Die geur blijft ook heel lang hangen op je huid! Na het douchen blijf ik het namelijk ook lang ruiken. Wanneer je de scrub wilt gebruiken is het handig dat je huid al wat nat is. Daarna gebruik ik de scrub. Het voelt olieachtig met een grove scrub. Doordat er zoveel olie bij het product zit voelt het direct heel zacht aan. Het viel mij op dat het water op mijn handen bleef liggen. Na het afdrogen blijft het olielaagje ook nog op je huid zitten zonder plakkerig te zijn. Het voelt gewoon heel zacht en het ruikt heerlijk.

Ik ben wel enthousiast! Naast deze ‘dead sea salt’ zijn er ook nog andere soorten scrubs. Zodat je kan bekijken wat het beste bij je past.

Liefs, Liza

Volg:

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.