The Beauty Scenario TAG

The Beauty Scenario TAG

The beauty scenario TAG is alweer best een tijdje oud. Maar ik had hier nog nooit antwoord op gegeven. Dus tijd om de vragen door te nemen en antwoord te geven over allerlei situaties en hoe ik zou handelen.

VRAGENLIJST

Je moet al je foundations weg doen en je mag slechts één budget- en één high-end foundation houden. Welke houd je?

Toevallig is laatst met budget foundation opgegaan. Het was een foundation van Catrice. Dus als ik er eentje zou mogen houden, dan zou ik die opnieuw kopen en houden. Van mijn high-end foundations zou ik dan mijn Nars sheer glow houden. Wel een moeilijke keuze omdat mijn foundation van Urban Decay ook echt te gek is.

Je hebt een sollicitatiegesprek en de vrouw met wie je dat hebt heeft lipstick op haar tanden. Zeg je er wat van of negeer je het volledig?

Ligt eraan. Als ik mij echt op mijn gemak voel dan wil er nog wel wat van zeggen. Alleen als ik mij dus echt op mij gemak voel en als echt veel is. Stel dat het een klein stipje is dan wil ik het wel negeren. Om het ongemakkelijke moment te besparen. Ik zou het omgekeerd ook fijn vinden als het tegen mij werd gezegd in die situatie.

Je voelt je niet helemaal je van het en hebt een oppepper nodig. Welke lipstick doe je op om jezelf mooier te voelen?

Ik zou een felle rode lipstick op doen óf MAC ‘mehr‘. Subtiel maar toch een mooie dekking voor een charmante look.

Als je terugkijkt op je tiener jaren, wat zou je dan anders gedaan hebben met je haar en make-up?

Ik zou meer willen experimenteren met mijn haar. Vaak een staart of knot is toch wel kenmerkend bij mij. Qua make-up zou ik mijn mooie oogschaduws meer willen gebruiken. Ik heb toen ik een jaar of 15 was veel oogschaduws gekregen van een vriendin van mijn ouders. Ik gebruikte het bijna nooit, behalve de subtiele kleuren. Ik had geen flauw idee van het blenden van verschillende kleuren.

Je vraagt je kapper om een Pixie Lott kapsel (schouderlang haar) maar ze verstaan je verkeerd en even je een pixi cut (kort kapsel). Wat doe je? a) Je lacht, vertrekt en belt hysterisch je moeder op. b) Je barst in huilen uit in de stoel en schopt een scene. c) Je vraagt om de manager en eist een vergoeding.

Uhm.. ik denk dat ik totaal niet weet wat ik moet zeggen. Ik durf geen scene te schoppen dus dat zal ‘m niet worden. Ik denk dat ik schrik en vervolgens thuis even huil. Mijn haar groeit wel heel snel dus of ik er lang over zou treuren? Nee, maar dan moet er wel een tof model in zitten!

Je vriendin verrast je met een 4 daagse city trip en je hebt maar 1 uur om in te pakken. Welk alles-in-één palette pak je in?

Moeilijk, ik heb weinig alles in één paletten. Als ik dan echt zou moeten kiezen zou ik één van de freedom paletten meenemen van Inglot. Hier heb ik namelijk én oogschaduw én een blush in zitten. Omdat ik nog twee freedom paletten heb liggen kan ik altijd nog even wisselen van kleuren ;).

Er is ingebroken in je huis, iedereen is veilig, maar je beautystash is overhoop gehaald. Van welk product hoop je het meest dat hij veilig is?

Dan zou het mijn lamp en gellak spullen zijn. Deze krengen zijn zo duur maar gebruik ik met zoveel liefde. Blijf van mijn nagelkoffer & lamp af!

Je vriendin leent je make-up en geeft het gehavend terug. Wat doe je? a) Je doet alsof je niets merkt. b) Je vraagt haar om een nieuw product voor je te kopen. c) Je doet stiekem hetzelfde bij haar producten.

Ik denk dat een vriendin waarbij dit gebeurd zelf al zou zorgen voor een nieuw product. Wat ik zelf zou doen is B. Hoe zou ik kunnen doen alsof ik niks merk? En ik zou het heel geniepig vinden als ik hetzelfde zou doen bij haar producten.

 

Liefs, Liza

 

ps. je kunt nog meedoen met de winactie

Volg:

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.