The body shop – vanilla chai body lotion

The body shop – vanilla chai body lotion

Meestal heb ik de body butters van The body shop in gebruik. Romige boters die je huid lekker zacht maken. In mijn opgemaakt artikel van afgelopen donderdag KLIK heb je kunnen lezen dat ik dit product al heb opgemaakt. Dus ik kan je wat meer vertellen over de vanilla chai body lotion van The body shop (TBS).

Vanilla Chai

the body shop

Deze geurlijn kende ik zelf nog niet eerder. Het is volgens mij ook meer een kersteditie die je rond de kerst dus kan kopen. Een pure vanille geur vind ik vaak te overheersend en te saai op de een of andere manier. Ik ben zelf meer van de kruidige geuren.

Gelukkig hebben we daar deze vanilla chai variant voor! Vanilla chai is een stuk kruidiger met een vanille twist ertussendoor.

Hydrateer je huid deze feestdagen met onze special edition Vanilla Chai Body Lotion. Deze voedende bodylotion is verrijkt met vanille-extract uit Madagaskar en warme kruiden voor onze meest luxe geur tot nu toe. Het product maakt je huid zachter, hydrateert en omhult je met een zoete en kruidige geur.

  • Vochtregulerende bodylotion
  • Wordt gemakkelijk opgenomen
  • Maakt de huid zachter, gladder en beter gehydrateerd
  • Verrijkt met vanille-extract uit Madagaskar
  • Met de kruidige geur van vanille en verslavende kardemom en steranijs
Bron

the body shop

Ik heb een mini variant van dit product. De normale variant bevat 250 ml en heeft een pompflacon. Dat lijkt mij een stuk prettiger dan de variant die ik heb. Door deze kleine verpakking kreeg ik de body lotion vrijwel niet eruit. Ik heb de dop er al afgehaald en geschut totdat ik een ons woog, maar helaas. Zelfs met een lepeltje kreeg ik niet alles eruit en dat vind ik wel echt zonde.

De geur vind ik nogmaals echt lekker, maar jammer van deze mini-variant is dus de verpakking.

Je kunt deze kersteditie kopen bij natuurlijk de body shop. Voor de pompflacon van 250 ml betaal je €10,00. De lotion trekt niet al te snel in. Je moet het goed uitsmeren of even geduld hebben voordat je weer je kleding aan kan trekken.

Liefs, Liza

Volg:

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.