The body shop – british rose

The body shop – british rose

Laat ik beginnen dat ik totaal geen fan ben van rozengeuren. Je kan het heerlijk vinden ruiken, maar dat is niet aan mij besteed. Waarom ik dan toch een rozengeur masker aanraad en deze al een tijd op mijn huid smeer kun je hieronder lezen. Dus ondanks dat jij misschien ook geen fan bent van de geur van rozen, dan zou ik zeggen, probeer het toch eens. Dus hieronder mijn review van The body shop british rose plumping mask.

Ingrediëntenthe body shop

Laat je huid stralen met onze British Rose Fresh Plumping Mask. Dit 100% veganistisch en verkoelende gelmasker is geïnspireerd door oude Europese badrituelen en gemaakt van echte rozenblaadjes, rozenbottelolie en organic Community Trade aloë vera.

  • Dit product is uitgesloten van onze aanbiedingen

  • 100% vegan

  • Verkoelend gelmasker

  • Geformuleerd zonder parabenen, parrafine, silliconen of minerale oliën

  • Echte rozenblaadjes en extract van handgeplukte rozen uit het Verenigd Koninkrijk herstellen het vochtgehalte in de huid

  • Rozenbottelolie uit Chili, vol met herstellende Omega 3 en 6 om de huid te verstevigen

  • Biologische Community Trade-aloë vera uit Mexico, bekend vanwege de milde, kalmerende en verzachtende effecten op de huid

Bron

Gebruik

the body shop

Ik gebruik bij een masker altijd een kwast om deze aan te brengen. Zo hou je je handen schoon en breng je maar een dun laagje aan op je huid. Eerst maak ik mijn huid schoon zoals ik dat normaal doe voor het slapen gaan. Make-up remover en daarna een facewash. Vervolgens ga ik één keer per week met dit masker aan de slag. Met een maskerkwast breng ik een dun laagje aan op de huid. In het eerste gedeelte van dit artikel heb je kunnen lezen dat ik totaal geen fan ben van de geur van rozen. Ik vind het vaak overheersend en té bloemig. Bij dit masker is dit niet zo, ondanks dat de rozen goed te ruiken zijn vind ik het niet te overheersend. Ik vind het nog best lekker ook. Dus nadat je het masker van The body shop hebt aangebracht hoef je maar even te relaxen. Ik voel het masker niet trekken op mijn huid waar andere maskers dit gevoel wel geven. Het voelt fris zonder dat ook maar iets ongemakkelijk is. Na ongeveer 5 tot 10 minuten was ik het eraf met warm water. Hierna gebruik ik nog vaak een tonic en eventueel een nachtcrème als ik hierna naar bed ga.

the body shop

Conclusie

Na het gebruik van dit masker voelt mijn gezicht zó lekker zacht aan. Ik heb geen rode vlekjes en mijn huid voelt niet trekkerig aan. Dit heb ik bij andere maskers wel vaker gehad, dit voelt zoveel fijner aan!

Mocht je nu ook benieuwd zijn naar het masker van The body shop dan kun je deze aanschaffen voor €20. Er zit dan 75 ml in de glazen pot waar je echt wel even mee vooruit kan. Zeker omdat je maar een dun laagje hoeft te smeren per keer. Ik gebruik het masker dus één keer per week, maar mocht je deze vaker willen gebruiken mag dat ook. Gebruik ‘m dan maximaal 2 à 3 keer per week.

Liefs,

Liza

Volg:

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.