Tweezerman; de Rolls Royce onder de pincet?

Tweezerman; de Rolls Royce onder de pincet?
IMG_2729

Tweezerman

 

Mooi gevormde wenkbrauwen kunnen je gehele gezicht oplichten. Een goede pincet mag dan absoluut niet ontbreken. Ik had een pincet van een onbekend merk in gebruik, maar ik was er niet tevreden over. Het ging allemaal toch niet zo soepel als dat ik wilde dat mijn wenkbrauwhaartjes verdwenen.

Ik zat ziek thuis en ik heb mezelf even getrakteerd op een kleine bestelling bij de Douglas. Onder andere het beruchte pincet van Tweezerman verdween in mijn digitale winkelmandje.

Tweezerman

De Rolls Royce onder de pincetten kwam aan in een handige verpakking. Het plastic omhulsel zorgde voor de bescherming. Je kon de verpakking openen door middel van de sticker te verwijderen met de barcode en zo de zwarte onderkant er vanaf te halen.

De verpakking is simpel maar prima. Het pincet werd beschermd en op de voor- en achterkant kun je extra informatie vinden. Het roestvrij stalen stukje die daadwerkelijk de haartjes moet gaan verwijderen is zo gemaakt dat hij zijn hele leven lang scherpt blijft. Anders kun je deze opsturen om te laten slijpen.
Bedenk je dan wel dat je deze naar Amerika mag sturen en hoe lang duurt het dan voordat je ‘m terug krijgt?

Het bovenkantje van de Tweezerman is met de hand geslepen om zo zelfs de kleinste haartjes te kunnen grijpen.Tweezerman

Tweezerman

Er zit bij de verpakking een klein, zacht, plastic dingetje die je over het pincet kan schuiven wanneer je deze niet gebruikt. Zo kun je ervoor zorgen dat het roestvrije stalen gedeelte altijd beschermd is.

Tweezerman; werkt het nou echt?

Het stalen puntje is scherp, echt scherp. Soms kan ik nogal eens klungelig zijn en ik moet dus echt hiermee oppassen. Mijn wenkbrauwen mochten wel een opfrisbeurt gebruiken. En aangezien ik best blond ben (ook daadwerkelijk als haarkleur 😉 ) is het soms moeilijk te zien welke haartjes er verwijderd kunnen worden óf hoe dat vervelende haartje te pakken te krijgen. Maar met de Tweezerman is het een eitje! Zelfs de kleinste haartjes kan ik er moeiteloos uit trekken. En daarnaast doet het een stuk minder zeer. Ik ben om!

Ok, het bedrag van €26,25 voor een pincet is vrij veel. Maar ik ben blij dat ik ‘m aangeschaft heb.
Het Tweezerman pincet is in meerdere kleuren verkrijgbaar bij o.a. de Douglas.

Liefs,

Liza

2 Reacties

 1. 18 januari 2015 / 20:39

  Ja geweldig he ? Het is even een uitgave maar dan ben je wel bijna voor de rest van je leven onder de pannen. Mits je hem niet kwijtraakt zoals ik deed … maar het is een toppertje en ik kan idd niet meer zonder.

  • Liza
   Auteur
   18 januari 2015 / 21:18

   Ja bizar dat zo’n klein dingetje zo tof kan zijn! 🙂

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.