Urban decay naked 2 basics – 6 kleuren oogschaduw

Urban decay naked 2 basics – 6 kleuren oogschaduw

Inmiddels heb ik al verschillende producten van het fijne make-up merk Urban Decay gekocht. Van dit merk dat ik nog geen oogschaduws in bezit. Bij meerdere blogs zag ik het naked 2 basics voorbij komen en nu is deze ook van mij. Ik laat je hier nu wat meer over zien.

Urban decay naked 2 basics

Na de foundation, concealer, poeder en primer is dus nu ook het naked 2 basics oogschaduwpalet in mijn bezit. Zoals de naam al zegt is het een basis palet voor een simpele maar toch mooie ooglook. Je kent wellicht wel dé bekende paletten van dit merk. Een tijdje terug hebben ze ook twee kleinere paletten uitgebracht. Een warme versie en een met koelere kleuren. Ikzelf heb gekozen voor de warme variant omdat die kleuren meer bij mijn huidskleur passen.naked

De kleuren ‘skimp’, ‘stark’,  ‘frisk’, ‘cover’, ‘primal’ en ‘undone’ zijn van licht naar donker waarbij de lichtste kleur echt heel licht is en de donkerste kleur tegen het zwart aan zit. Je kunt zien dat de drie lichtste kleuren bijna wegvallen tegen mijn huid. Op het ooglid zie je deze kleuren wel beter. naked

Urban Decay is niet goedkoop, maar met dit palet kun je het eigenlijk niet verkeerd doen. De kleuren staan allemaal bij elkaar wat het je al makkelijker maakt. Daarnaast blenden ze goed samen om het één geheel van te maken. Waar je wel op moet letten is fall out. Wanneer je oogschaduw op je kwast pakt zou ik aanraden om even goed af te tikken. De oogschaduw vind ik namelijk erg poederig. Het zou zonde zijn om je net aangebrachte gezichtsmake-up te verpesten.naked

Ik ben nog meer fan geworden van Urban Decay en er zullen vast nog meer producten in mijn stash belanden.
Het naked basics 2 palette is te koop bij Ici Paris XL voor €29,50. Hier krijg je dan 6 mooie, matte warme oogschaduws voor terug.

Liefs, Liza

Volg:

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.