Urban Decay naked pressed finishing powder

Urban Decay naked pressed finishing powder

Urban decay powder

Net voordat ik wist dat Urban Decay naar Nederland kwam heb ik in Polen het Urban Decay poeder gekocht. Ik neem altijd te veel spullen mee en ik was net mijn poeder vergeten. Dus ik had een goed excuus om er eentje te kopen! En aangezien het merk nu ook in Nederland te koop is review ik deze vandaag om je te laten zien wat je kan verwachten.

Urban decay powder

Het Urban Decay poeder zit als eerste in een zakje in de paarse kleur. Zo blijft je doosje beschermd tegen krassen. Verder niet echt noodzakelijk, maar het zit er natuurlijk wel extra mooi uit! Wanneer je het zakje opent komt er een bruin / koper kleurig doosje tevoorschijn. Op het NAKED logo kun je drukken waardoor het doosje opengaat. Dan zie je de poeder en eronder zit een sponsje. Deze gebruik ik zelf niet, maar het is wel gemakkelijk wanneer je het Urban Decay poeder besluit mee te nemen.

Urban decay powder

Het Urban Decay poeder komt in vier verschillende kleuren.

– Light
– Medium light
– Medium
– Medium dark

Je merk al aan de kleur van de namen dat er voor de donkere huidjes niet veel te vinden is. Ik heb zelf de kleur ‘medium light’. Normaal gesproken heb ik altijd de lichtste kleur, maar nu was deze te wit voor mij. Ik werd er te bleek van. Dus de allerlichtste huidjes kunnen eindelijk eens een poeder vinden!

Urban decay powder Urban decay powder

In de verpakking zit ook een spiegel. Handig voor onderweg! Al wordt deze wel wat poederig naarmate je het product gebruikt. Dat kan een kwestie zijn van een doekje gebruiken.

Urban decay powder Urban decay powder Urban decay powder

Je ziet op de bovenstaande foto(‘s) dat de kleur vrij licht is. De dekking is prachtig! Geen mega matte finish, maar een natuurlijke glans.

Op de site van ICIParisXL staat het als volgende beschreven:

Een verslavend, zijdezacht vederlicht finishing poeder met een stralende, demi-matte Naked finish. De formule mengt makkelijk, minimaliseert zichtbaar imperfecties, fixeert je make-up en reduceert glans. Dit poeder geeft je een prachtige, soft-focus finish waardoor je er stralend uit ziet.

 

Het gebruik van het Urban Decay poeder is ontzettend gemakkelijk. Ik gebruik een grote poederkwast en pak hiermee wat poeder op. Ik hoef niet bang te zijn om een wittige waas op mijn gezicht achter te laten. In combinatie met mijn Dior foundation is het een prachtige combinatie! Ik raad ‘m aan!

Wanneer je benieuwd bent geworden naar dit Urban Decay poeder kun je deze gaan besnuffelen in de IciParisXL webshop. Hier is ‘ie namelijk te koop voor €35,-. Ok, dit is niet het goedkoopste poeder. Maar ik vind het wel waard. De finish die ik krijg na het gebruik van dit poeder is prachtig en daarom ben ik om.

Wat is jou favoriete poeder?

Liefs,

Liza

 

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.