Vakantie plog #17

Vakantie plog #17

vakantie

De laatste dag van de vakantie alweer. Dan gaat het weer even duren voordat ik mijn lieve omaatje weer kan zien. Toen we vanochtend opstonden hebben we ontbeten en voordat we op weg gingen om de laatste dingen te regelen hebben we gebasketbald.

Bij oma stond ze al klaar om mee te gaan naar haar zus. Dan kan ze weer even bijkletsen en ik wilde ook even ‘hoi’ zeggen. Oma bleef even daar terwijl wij boodschappen gingen doen. Wat drinken en lekkers voor onderweg. En de laatste keer deze vakantie bij ons koffietentje zitten. Ik at een Griekse salade want ik had niet zo’n zin in zoetigheid.

Weer terug om oma op te halen en dan rijden we door om onze auto weer even te laten checken. Gelukkig was nu alles goed! En je kan niet zomaar weg, du we hebben daar ook weer even gezeten en gekletst.

Mijn opa heb ik nooit gekend helaas, maar ik ga wel elke vakantie even naar zijn graf. Oma hebben we thuis afgezet want ze moest ook weer aan het zuurstof. En wij komen daarna ook. We hebben buiten gevoetbald met mijn nichtje terwijl mijn oma scheidsrechter was. 😉

Dit was mijn laatste vakantie plog. Morgen weer lang in de auto zitten om weer het normale leven te beginnen. Gelukkig had ik na deze vakantie nog 1,5 week vakantie. Maar ik heb mijn plogs na mijn vakantie pas online gezet. Ik vind het geen prettig gevoel om het allemaal online te zetten wanneer ik op vakantie ben.

Ik heb deze vakantie genoten en veel beautyproducten kunnen kopen. Dus daar kan ik nu fijn mee aan de slag!

Liefs,

Liza

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.