Vakantie plog #3

Vakantie plog #3

vakantie

Weer prima geslapen. Gisteravond hebben we het raam wagenwijd opengezet toen we gingen slapen. Als we dat zouden doen terwijl we nog licht aan zouden hebben komen er ontzettend veel muggen binnen. Helaas hebben we in de kamer geen airco, maar het is nog prima te doen.

vakantie vakantie

Afgelopen weekend was er een grote bruiloft onder in het restaurant. Hierna heeft het personeel een paar dagen vrij gekregen. Omdat we een grote koelkast hebben gekregen hebben ze hier vanochtend het ontbijt in gedaan. Zo konden we ontbijten wanneer we zouden willen. Prima te doen zo!

vakantie vakantie

Na het ontbijt zijn we naar een ander stadje gegaan dan gisteren. Hier is een heerlijk koffietentje waar je fijn kan zitten. Het was qua temperatuur nog prima te doen om buiten te zitten dus dat hebben we gedaan. Een lekker drankje met wat koekjes erbij. Je kunt hier een mandje koekjes bestellen waarbij je dan 4 grote koeken krijgt die telkens anders zijn. Wel vaak met havermout en jam ernaast. Zelf krijg ik dit echt niet helemaal op dus 1 heb ik ingepakt en meegenomen voor mijn oma en een ander heeft Juul opgegeten. Hierna hebben we wat gewandeld en winkeltjes bekeken. Het is hier in de buurt iet heel groot en toeristisch maar wij weten de weg en de leuke plekjes te vinden. Dus we gaan een eindje wandelen.

vakantie vakantie

Bij mij oma aangekomen is het bijna 15.00 uur. Gisteren hebben we mijn nichtje opgehaald en dat vond ze geweldig. Mijn tante was al daar naar toe gereden en wij hadden beloofd ook te komen. Dus gelijk weer door om mijn nichtje te halen. We hebben haar mee terug genomen en toen hebben we de macaroni gemaakt die we eigenlijk gisteren zouden eten. Het schatje eet eigenlijk heel slecht, maar had vandaag echt goed haar bord leeggegeten. “Tante, dit is het lekkerste wat ik ooit heb geproefd’. Terwijl Juul en mijn nichtje nog even wat spelletjes deden lag ik bij mijn omaatje op bed terwijl zij aan het zuurstof zat. Vorig jaar was het kantje boord en sindsdien heeft ze thuis een zuurstofapparaat. Samen kletsen we dan wat totdat wij terug rijden naar het hotel.

vakantie

 

Op ons balkonnetje nemen we het er even van. Wijn in een plastic beker voor mij en bier voor Juul. Top vakantie zo!
Terwijl het steeds donkerder begint te worden horen we geritsel tussen de bomen die je op de foto kunt zien. We hebben (overdreven) uren zitten turen totdat we eindelijk door hadden wat het geritsel veroorzaakte! Een das! Liep zo onder door en door het buitenlicht konden we ‘m net zien. Helaas was het te donker om op te foto te zetten. Nog nooit in het echt hier gezien. Herten al duizenden keren. Als de temperatuur enigszins mee zit dan gaan we door de bossen wandelen waar de herten vaak zijn.

Liefs,

Liza

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.