Vakantie plog #4

Vakantie plog #4

De temperatuur zou vandaag fijn draaglijk zijn, dus we hebben besloten om wat te gaan winkelen in het winkelcentrum op ongeveer 40 minuten afstand. Daar is o.a. een Sephora en een Kiko. Prima reden om te gaan!

Vakantie Vakantie

Carfie! 😉 Hier draag ik trouwens de Hema lipstick.We moesten wachten voor een rood stoplicht dus van verveling maar even foto’s maken.

Vakantie

We zijn er bijna! Dit is echt een mega winkelcentrum, overdekt met voldoende parkeergelegenheid waarbij het vrijwel niks kost om te parkeren. Ik geloof dat we omgerekend voor ongeveer 3 uur parkeren €0,75 hebben betaald. Zouden we in Nederland wat van kunnen leren!

Vakantie

Het eerste wat we doen is nacho’s eten met mega mega hete salsa. We hadden trek in iets en dit smaakte goed. Even een bodem leggen voor het winkelen. Ik wil graag naar Kiko voor nagellakjes voor een vriendinnetje en natuurlijk Sephora.

Vakantie Vakantie

Van al dat slenteren krijg je dorst! Samen delen we een bubbeltea en een frozen yoghurt met smarties. De yoghurt was lekker, maar de bubbeltea met mango was niet helemaal ons ding. We vonden ‘m een beetje te zoet. Wel even lekker een koud drankje. De yoghurt eten we ter plekke op en de bubbeltea nemen we mee om te drinken terwijl we verder slenteren.

Vakantie

De buit! Ik heb wat spulletjes bij Sephora en Kiko gekocht. Daarna zijn we nog even de drogisterij Rossman ingedoken omdat ik daar ook nog even wilde kijken en natuurlijk kan ik het dan niet laten om daar ook wat te kopen. Verder hebben we alleen wat samen gelopen (en gegeten ;)) maar verder niks gekocht. We wilden eigenlijk kijken voor kleding, maar toen we er eenmaal waren hadden we eigenlijk helemaal geen zin om te passen. Ach, dan rijden we een ander keertje wel terug.

Vakantie

 

Op de terugweg van het winkelcentrum hebben we boodschappen gedaan en een cadeautje gekocht voor mijn tante, een nieuwe barbecue. Dus gelijk lekkere dingen voor erop en zo hebben we een prima verjaardagscadeau. Eenmaal bij mijn oma was mijn nichtje er ook. Eenmaal bij mijn oma was mijn nichtje er ook. Mijn oma wilde nog even boodschappen gaan doen, dus weer gelijk weg. Mijn nichtje ging mee en in de stad (waar je ook die lekkere koekjes kan kopen) zijn we even gaan zitten. Samen delen van wat gebak en daarna door naar de supermarkt. In het dorpje van mijn oma zit ook wel een inimi supermarkt. Dus als ze de gelegenheid heeft wil ze af en toe even de stad in. Terug weer ‘thuis’ hebben we de barbecue in elkaar gezet en tot laat gebarbecued. We hebben nog vlees over dus morgen weer! Prima manier om niet in heel heet weer te moeten koken.

Liefs,

Liza

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.