Vakantie plog #5

Vakantie plog #5

 

Vanochtend hebben we heel lang niks gedaan. Normaal gaan we na het ontbijt vrijwel gelijk op pad. Vandaag hadden we meer zin in een mega chill ochtend. Dus dat hebben we ook gedaan! We hebben op onze hotelkamer wat gelezen, op het balkon gezeten en vooral heel rustig aan. Ik merkte aan mezelf dat ik echt last van de warmte had. Ik kan er niet heel goed tegen en het niet kunnen afkoelen nekte mij.

Rond een uur of twee gingen we eens wat dingen doen. We hadden rond vijven afgesproken bij mijn neef en nicht (ouders van mijn nichtje) omdat ik sinds 2 maanden een nieuw neefje erbij heb! Kraamvisite it is! Mijn nichtje had weer tot 15.00 uur bezigheden met de kerk dus van te voren hebben we even extra boodschappen gedaan zodat als zij terug was we weer konden barbecue├źn. Na het eten hebben we onze spullen gepakt en zijn we vertrokken. Het was ongeveer 50 minuten rijden en in een auto zonder airco met nog steeds 34 graden buiten is dat nogal warm..

vakantie

 

Wat is zo’n klein hummetje toch schattig! Hij bleef maar kijken en ‘lachen’. En qua gezichtje is het precies mijn neef! Zeker als je van hem oude baby foto’s terug ziet. Ik blijf het fascinerend vinden dat zo’n klein mensje geboren kan worden en je gelijk overeenkomsten kan zien. Tante Liza heeft zich goed vermaakt met knuffelen.

Tot we terug reden naar het hotel begon het al schemerig te worden. Aangezien we weer door de bossen heen moesten is het dan goed uitkijken geblazen voordat je anders een hert tegen je auto aan hebt. Gelukkig hebben we er geen gezien en zijn we veilig aangekomen. ‘s Avonds alle ramen en deuren open zodat het even kon doortochten waardoor het wat koeler werd binnen.

Liefs,

Liza

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.