Vichy dercos mineral soft shampoo

Vichy dercos mineral soft shampoo

Ik heb al eens vaker op mijn site verteld dat ik last heb van een gevoelige hoofdhuid. Helaas is dit nog steeds niet over, dus ik ben nog op zoek naar dé perfecte shampoo. Ik ben begonnen met mijn zoektocht met de shampoo van Vichy. Een shampoo zonder parabenen en siliconen. Dit is al beter dan de standaard shampoo’s uit de drogisterij. Ik testte het uit en laat je nu lezen wat ik ervan vond. Vichy

Ingrediënten

AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, PEG-200 HYDROGENATED GLYCERYL PALMATE, DISODIUM COCOAMPHODIACETATE, POLYSORBATE 20, SODIUM CHLORIDE, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, CITRIC ACID, HEXYLENE GLYCOL, 2-OLEAMIDO-1.3 OCTADECANEDIOL, POLYQUATERNIUM-10, SALYCILIC ACID, SODIUM BENZOATE, SODIUM GLYCOLATE, SODIUM HYDROXIDE, PARFUM (FRAGRANCE).

Ondanks er dus geen parabenen en siliconen in zitten zit er wel SLS in. Dus nog niet helemaal zo perfect als ik mijn shampoo zou willen.

Vichy

Ik heb de gehele verpakking inmiddels op. Ik wilde eerst even goed deze shampoo testen voordat ik er een conclusie aan gaf. De shampoo schuimde prima. Ondanks dat dat ligt aan o.a. het ingrediënt SLS en dit niet het beste voor je hoofdhuid is heb ik hierdoor wel het gevoel mijn haar en huid schoner te krijgen.

Deze shampoo van Vichy heeft het probleem met mijn hoofdhuid nog niet helemaal verholpen, maar het is al een stuk beter. Ondanks dat wil ik nog verder op zoek naar een product wat helemaal vrij is van ‘troep’. Waarmee ik hoop het helemaal onder controle te kunnen krijgen.

Vichy

Voor mij is het dus nog niet dé beste shampoo. Voor iemand die niet zo’n gevoelige hoofdhuid heeft als ik, maar die wel op zoek is naar een prettige shampoo, die fijn aanvoelt, je haar goed schoonmaakt en je haar na het wassen goed laat uitzien dan is wellicht deze van Vichy perfect voor jou!

Vichy is o.a. te koop bij de apotheek voor €11,00.

Liefs,

Liza

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.