Victoria’s secret – love spell / sheer love

Victoria’s secret – love spell / sheer love

victoria's secret

 

Als ik denk aan Victoria’s Secret dan denk ik gelijk aan de geweldig mooie lingerie setjes. De show is al een tijdje geleden geweest en ik kijk er al naar uit wanneer deze op tv wordt uitgezonden. Daarnaast heb ik altijd veel goeds gehoord over de geuren van dit bekende merk. Ik zag deze twee body splashes een tijdje geleden bij de Etos in de ‘aanbieding’. Omdat ik er nog geen een in mijn collectie had zitten moesten deze gelijk mee naar huis!

Victoria's secret

Body splash / mist

Een body splash oftewel een mist is niets anders dan een lichte versie van parfum. Het is een luchtiger product dan een parfum. Vooral lekker in de lente en zomer maar ook fijn voor tussendoor. Wanneer ik niks bijzonders heb op een bepaalde dag vind ik het prettig om een body splash te gebruiken. Zo heb ik toch een lekker geurtje om me heen hangen, maar is het niet te zwaar. Om de paar uur even bij sprayen en ik kan weer door!

IMG_2639.CR2 IMG_2643.CR2 IMG_2645

Victoria’s secret sheer love

Deze is mist ruikt lekker fris naar roze lely. Op de doorzichtige spray flacon kun je zien dat er aloë vera bestanddelen in zitten. In de ingrediëntenlijst kun je deze ongeveer op de helft terugvinden. Aloë vera is familie van de lily plant. Het zorgt voor verkoeling en verzorging van de huid. Wanneer ik de geur uit de fles rook vond ik het niet geweldig ruiken. Het rook ontzettend zoet en niet helemaal naar mijn smaak. Toch vind ik het op de huid heel anders ruiken. Het ruikt niet zo zoet maar frisser en bloemiger.

Bij de Etos heb ik destijds €9,99 betaald. Maar nu heb ik deze Victoria’s Secret sheer love body splash ook gezien bij Bol. Alleen is hij hier €16,99. Het is voor jezelf om te bepalen of je dit betaald voor deze 250 ml flacon.

IMG_2640.CR2 IMG_2644.CR2 IMG_2646.CR2

Victoria’s secret love spell

De andere geur die ik heb meegenomen heet Love Spell. Wat Sheer Love zoetiger en frisser is, is deze mist wat zwaarder van geur. Vooral de perzik geur ruik je heel goed. Deze geur is ook wat meer aanwezig dan de andere versie. De ingrediëntenlijst van deze splash is ook wat korter dan diegene die hierboven staat. Wel zit er weer aloë vera in, dat hier ook weer in het midden van de ingrediëntenlijst zit. Ik denk als ik moet kiezen ik toch eerder voor Love Spell zou gaan in plaats van Sheer love. Meer omdat deze geur wat meer aanwezig is. Deze blijft ook net iets langer hangen. Sheer love vind ik namelijk meer iets voor de lente/zomer.

Deze body splash kun je ook weer bij Bol kopen! Ook weer voor de prijs van €16,99 voor 250 ml.

IMG_2648 IMG_2649

De verpakking vind ik mooi. De doorzichtige flacon is bijzonder gemaakt doordat de achterkant is versierd met bloemen.
Toch had ik de geuren net even iets geweldiger verwacht. Begrijp me niet verkeerd. Ik zal ze met alle plezier gebruiken, maar ik had er wat meer van verwacht. Misschien komt dat omdat iedereen helemaal enthousiast wordt van alleen al het merk Victoria’s Secret.

Heb jij een favoriete body splash?

Liefs,

Liza

Volg:

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.