Wat staat er allemaal in de douche?

Wat staat er allemaal in de douche?

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik je liet zien welke producten er bij mij (ons) onder de douche staan. Wij hebben een bad en douche ineen en daar heb ik nu een nieuw doucherekje hangen. Dus tijd om je te laten zien welke beautyproducten ik op dit moment onder de douche óf in bad gebruik.

Bron

Ik heb dus een nieuw wandrek gekocht bij VT wonen. Een wandrek waar je niet voor hoeft te boren, maar die je direct gemakkelijk kan gebruiken. Door middel van de bijgeleverde haakjes kun je gemakkelijk veel spullen kwijt. Aan de achterkant is nog een haakje waar je je badjas / handdoek op kan hangen.

Doucheproducten

douche

De combinatie van de purity made simple en de Clarasonic maak ik ‘s avonds mijn gezicht schoon. Ik douche vrijwel altijd ‘s avonds en ideaal om mijn gezicht goed schoon te krijgen. Ongeveer één keer in de week scrub ik mijn gezicht nog met de Clinique 7 days scrub. Een zachte maar fijne scrub voor je gezicht.

Afgelopen december heb ik de adventskalender van The body shop opengemaakt. Daar zaten o.a. mini douchegels in. Dus ik kan weer vooruit! Over de spiced apple collectie heb ik allemaal goede dingen gehoord, maar dat kan ik nu alleen nog maar beamen. Een hele fijne geur! En hetzelfde geldt voor de Rituals Sakura spring olie. Een grote verpakking waar je lekker lang mee kan doen, maar die ontzettend fijn is voor zeker deze tijd van het jaar. Als laatste op de bovenstaande foto staat een scrub voor het lichaam van TBS. Ook weer een heerlijke geur (bosbes) maar die helaas nu niet meer te koop is. Een milde scrub voor je lichaam maar met wel grote pitjes die naderhand nog in je douche te zien blijven. Even goed naspoelen is hierbij wel handig.

douche

De Etos badolie en het masker voor je lichaam zijn van de nieuwe lijn. De olie ruikt heerlijk kruidig maar ook fris en is echt fijn om mee in bad te gaan liggen. Het masker heb ik nog niet geprobeerd, goed om even aan herinnerd te worden! Mijn vorige conditioner van Herbal Essences is net opgegaan en deze staat er net nieuw in die ik zelf nog niet heb geprobeerd. De vorige versie, kokos, was wel echt heel fijn. Als laatste de Sebamed shampoo. Hier heb ik een tijdje geleden een review van geschreven. Inmiddels vind ik het toch iets minder prettig als dat ik daar beschreef. Klik hier om de review te lezen. Ik vind het vervelend dat ik niet echt een hoofd vol schuim heb en daar wen ik maar niet aan helaas.

 

Wat staat er allemaal bij jou onder de douche?

Liefs, Liza

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.