Een weekendje in Efteling Bosrijk

Een weekendje in Efteling Bosrijk

Vorig weekend was het dan eindelijk zover. We gingen met het hele gezin naar de Efteling! Vroeger, toen mijn broertje en ik nog klein waren, gingen we wel eens naar de Efteling. Vanuit het zuiden van Limburg in de auto helemaal blij richting Kaatsheuvel. Nu vanuit iets minder ver, maar daar gingen we. Vorig jaar besloten we met het gezin een weekendje weg te gaan. Al snel kwam de Efteling naar voren. Dus mijn ouders boekten een huisje in Bosrijk en ik wil je nu wat meer foto’s laten zien van dit weekend.

Bosrijk

Efteling Efteling

Bosrijk ligt op 10 minuten loopafstand van de hoofdingang. Het heeft ook een eigen parkeerplaats, maar om in en uit te laden mag je ook de auto op het park parkeren. Aangezien we pas vanaf 15.00 uur in het huisje konden was het al een goed begin om allereerst al een paar attracties te bezoeken. Het was zo rustig dat we al in 2 uurtjes in meerdere attracties hebben kunnen zitten. Na 15.00 uur zijn we naar het huisje gereden en snel alle spullen uitladen. Al ben ik volwassen, ik wilde stiekem zo snel mogelijk terug naar het park. Er rijdt ook een treintje van Bosrijk naar de Efteling. Maar wij hebben telkens gelopen.

Sprookjesbos

Efteling Efteling Efteling Efteling

Het aller-aller-allerleukste aan de hele Efteling blijft het sprookjesbos. En ja, dan ben ik 26 maar ik vind dat zo leuk! Omdat we in de Efteling logeerde mochten we al een half uurtje eerder in het park. Je laat vervolgens je kaartje zien en dan mag je bepaalde zaken al eerder bezoeken. Onder andere het sprookjesbos. Dus we hebben lekker rustig alles kunnen zien. Even wandelen in de kou en alle sprookjes bekijken.

Het was zo fijn, overdag met iedereen gezellig door de Efteling slenteren, warme chocolademelk drinken en ’s avonds samen film kijken en kletsen. Ons huisje in Bosrijk zag er heel tof uit. Veel privacy en ook aan de honden zijn gedacht. Er zijn meerdere uitlaatplekken waar de hond even los kan. Maar vooral, de medewerkers zijn zo ontzettend vriendelijk! We hebben eerste avond pizza besteld en de medewerker die de pizza bracht was zo vriendelijk zonder overdreven te zijn. Iemand die daadwerkelijk zoveel plezier heeft in zijn werk.

Dit was echt voor herhaling vatbaar!

Liefs, Liza

Volg:

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.