What’s in my gym bag

What’s in my gym bag

Ik kan na een hele lange periode weer zeggen dat ik sport! Tot mijn 19e heb ik altijd gesport, namelijk volleybal. Helaas kwam er een einde aan toen ik tijdens een wedstrijd mijn enkelbanden flink scheurde.. Na 5 jaar heb ik er nog steeds last van, dus volleyballen kan ik helaas niet meer.

In de tussentijd heb ik meerdere pogingen gedaan om iets anders te vinden waar ik mijn energie mee kwijt kon, maar het bleef niet hangen. Ik had niet het gevoel van ‘vroeger’.  Maar daar is nu verandering in gekomen!

Sinds kort sport ik weer, zelfs (bijna altijd) 3 x in de week! Eén keer doe ik bodybalance, één keer fitness volgens mijn eigen persoonlijke schema en een andere keer een circuit training van een half uur. Op het moment dat ik dit schrijf kom ik net terug van de circuit training. Dju, dat was zwaar! Morgen heb ik zeker spierpijn, maar het voelde goed.

Na het sporten duik ik vaak even de sauna in en ga dan rustig aan douchen. Als ik eenmaal thuis ben, ben ik ontspannen en kan ik zo m’n bed in duiken.

Vandaag laat ik jullie zien wat ik standaard in mijn gym bag heb zitten.

2-IMG_3439.CR2

Ik heb een doorzichtig make-up tasje van Make-up studio hiervoor in gebruik. Deze kreeg ik een tijdje geleden bij mijn visagie cursus en is ideaal omdat ‘ie van plastic is. Mega handig voor bij de douche aangezien daar je spullen toch altijd wat vochtiger worden.

1-IMG_3436

3-IMG_3440

Onder de douche gebruik ik momenteel een shampoo van Guhl. Namelijk de ‘zuiver & oplevend’ versie. Een wat frissere shampoo, dus ideaal voor na het sporten. Deze shampoo maakt mijn haar goed schoon en zorgt ervoor dat ik geen jeuk aan mijn hoofdhuid krijg. Wat ik bij veel andere shampoo’s de laatste tijd wel heb.

‘Cool Water’ van Davidoff is een fijne frisse douchegel die hoort bij de geur die bij veel mensen wel bekend is. Deze heb ik destijds in mijn gym bag gedaan omdat het een kleinere verpakking is. En volgens mij kan ik er nu nog 1 (?) keer mee doen. Prima basic douchegel. Schuimt niet rijkelijk, maar ik vind de geur fijn voor na het sporten.

Als ik uit de douche ben gestapt, kleed ik me aan en gebruik ik nog wat andere producten. Zoals de lippenbalsem van Blistex. Deze heb ik echt al jaaaaaren! Omdat ik vaak droge lippen heb na het douchen gebruik ik deze. Prima basic lippenbalsem zonder al te veel poespas.

Mijn ongelooflijk fijne Lady Speed stick. Ook bijna op en dan vind ik de stick versie toch iets minder prettiger dan de gel versie. Omdat de stick versie bijna op is heb ik het gevoel dat ik heel voorzichtig te werk moet gaan omdat ik anders denk dat de stick af gaat brokkelen. Maar de werking is top!

Omdat ik geen zin heb ik meerdere producten onder de douche mee te nemen heb ik gekozen om een leave in conditioner mee te nemen. Die ik aangekleed en al in mijn haren kan sprayen. Deze van L’oreal is echt ontzettend fijn. De geur is zacht net zoals ‘ie mijn haar maakt wanneer ik deze in mijn haar heb gesprayd.

En als allerlaatste de body mist van Victoria Secret. Al ga ik vaak ‘s avonds sporten en dus bij thuiskomst vrijwel direct naar bed. Ik vind het toch lekker om even iets van een geurtje op te doen. De ‘love spell’ versie die ik op dit moment in gebruik heb ruikt zoet, zonder naar snoepjes te ruiken.

 

4-IMG_3442 5-IMG_3443

Genoeg fijne producten die ik meeneem. Wanneer bepaalde producten op zijn wissel ik ook qua merk. Voor mijn gym bag vind ik het belangrijker dat het allemaal makkelijk in het make-up tasje past.

Welke producten neem jij mee in je sporttas?

Liefs,

Liza

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.