Winactie! The body shop hancrèmes (gesloten)

Winactie! The body shop hancrèmes (gesloten)

Het is weer eens tijd voor een winactie. Ik wil graag mijn bezoeksters bedanken voor al hun gelezen blogpost en dat ze mij al een tijdje volgen. Ik geef dus graag 3 handcrèmes van the body shop weg. Wil je weten wat je hiervoor moet doen? Lees dan snel verder.

The body shop

winactie

Je hebt al vaker op leef&leven kunnen zien dat ik fan ben van de producten van the body shop. Dus ik vond het leuk om dan ook dit merk te gebruiken om iets weg te geven.

Winactie

winactie winactie winactie

Ik geef dus drie handcrèmes weg ‘moringa’, ‘shea’ en ‘british rose’.

Wat moet je doen om mee te doen aan deze winactie?

 • Like leef&leven op facebook
 • Laat een comment achter onder aan deze blogpost om te laten weten dat je mee doet. Vergeet niet een geldig e-mailadres in te voeren zodat ik contact met je op kan nemen mocht je de handcrèmes winnen.

Mocht je mij op (nog) meer kanalen willen volgen dan kan dat natuurlijk ook!

Instagram

Twitter

Goodreads

Bloglovin

 

De winactie zal lopen tot en met 4 juni middernacht.

Succes!

Liefs, Liza

 

Volg:

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

7 Reacties

 1. 25 mei 2017 / 16:22

  Ik doe graag mee voor de 30e verjaardag van mijn zus Chantal Raaijmakers​​. zij vindt dit heerlijk 😍 Groetjes Linda Raaijmakers

 2. sufina
  28 mei 2017 / 21:48

  Mijn handen mogen niets ontberen,
  daarom zie je mij aldoor smeren.
  Ik ga van de warmte naar de kou,
  daarvan worden ze ruw en rauw.
  Of ik zit met je handen in ’t sop.
  Daar knappen ze ook niet van op.
  Deze fijne handcrèmes kan ik dus goed gebruiken.
  en deze zijn ook nog lekker om te ruiken! 😉

 3. 29 mei 2017 / 20:28

  Wat leuk! Ik ben gek op de producten van the body shop, dus ik doe graag mee! 🙂 Ik volg je op Instagram en Twitter!

 4. Sabrina
  31 mei 2017 / 23:18

  Zo heerlijk! Shea is mijn favoriet bij the body shop, op de voet gevolgd door moringa. British rose ken ik nog niet. Shea heb ik in een mini,dat ben ik heel zuinig op . Jammer dat ze best prijzig zijn, daarom wash ik graag een kansje!

 5. Miekske Dingens
  10 juni 2017 / 19:24

  Wat een fijne actie, heel benieuwd naar!