Winter; met de camera op pad in het bos

Winter; met de camera op pad in het bos

Vorige week was het opeens wit toen ik ‘s ochtends opstond. Een goed moment om met man, camera en hond op pad te gaan. Een lekker goed stuk wandelen terwijl ik weer mijn camera meenam. Ik heb je al eerder verteld dat ik steeds meer bezig ben om mijn camera helemaal eigen te maken. Een kwestie van ontzettend veel oefenen en dingen uitproberen. Dus zo ook nu weer. Kijk je mee naar de winter foto’s?

Ik heb dus een ‘grote’ spiegelreflex camera van Canon. Maar sinds vorig jaar ben ik een trotse bezitster van een handzame Lumix camera. Deze gaat veel makkelijker mee en maakt echt hele goede foto’s. Ik merk dat ik nu sneller deze camera pak om foto’s mee te schieten. Maar genoeg gekletst… het is tijd voor de foto’s!

Winter

winter winter winter winter winter winter winter winter winter winter winter winter winter winter winter

Zo en nu tijd voor de zomer! 😉

 

Liefs, Liza

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.